четвъртък, 31 януари 2013 г.

МОЗАЙКА


Конкурс за Българи: Обикаляш света безплатно и ти плащат 50.000USD

Участвайте!
Ако копнеете да обиколите цял свят за половин година и да получите 50 000 долара – това е само за вас! Ако искате да обходите света и да ви дадат пари за това – имате идеалната възможност за това! Сайтът за пътуване и туризъм MyDestination.com издрива и в България човек, на който да предостави невероятната възможност! Обявен е световен онлайн конкурс ВВВ (Biggest, Baddest, Bucket List). Този, който победи ще спечели 50 хил. щатски долара кеш, покрити разноски за шестмесечно пътешествие до най-малко 25 международни дестинации. От него се иска само да пътува по света, да събира впечатления, да преживява, приключения и да пише материали за блогове. Това е цялата „длъжностна характеристика” за блогъра, който за шест месеца, трябва да се срещне с куп чужденци и да разкаже историите си онлайн. Най-хубавото е, че няма сами да си „търсите майстора”. Ще имате набор от предизвикателства – от посещение на традиционните забележителности до опитване на местната храна, ще живеете в дома на някое семейство и дори опасни приключения! Ще вземете парите, когато изпълните всички предизвикателства и задачи. Как да получите работата?! Просто трябва да преминете през:
1. Подгответе свое видео на английски език, което да продължи три минути. В него трябва да разкажат за любимата си дестинация в света. Свободни сте да опишете родния си град или този, за който сте мечтали винаги.

2. Качете видеото, заявление и запис в стил блог при пътуване на MyDestination.com/bbb. Във видеото и блогът може да разкажете за две различни дестинации.

Финалистите ще са 10 души – пет, избрани от My Destination, и пет, избрани от цял свят. Накрая победителят ще бъде определен от потребителите на сайта. Конкурсът се подкрепя от международни асоциации, включително Hotels.com, Travelex and Viator.
Побързайте! Надпреварата започна на 28 януари и приключва на 31 март 2013 г. щастливецът с най-прекрасната работа на света ще бъде обявен на 7 май