четвъртък, 10 януари 2013 г.

РЕКЛАМА


Реклама за простосмъртни!

Здравейте,
От днес предоставям възможност да рекламирате свой бизнес или инициативи на уютната полянка на "Таралеж". Рекламата Ви ще бъде под формата на публикация и на цени достъпни за всички.   За повече информация пишете на: taralejblog@abv.bg
Ето така ще изглежда примерно публикацията:
*** Реклама на уютната полянка на "Таралеж" ***

Всичко за напитките и заведенията

чаша чай с чаено листо

Химичен състав и лечебни свойства на чая

Чаят притежава способността да извлича от земята всичко онова, което е рядко и необходимо, за да ни го предложи като полезна за здравето ни напитка. В този смисъл той представлява сложна и постоянно действаща лаборатория. Нейната работа започва още с извличането и преобразуването на едни вещества в други, по-съвършени и продължава, когато чаените листа, вече обработени, се превръщат в благоуханна и лечебна напитка.
Бране на кафе в Африка

Там, където кафето си е у дома

Исторически погледнато този район е родина на кафето. Като такъв той се характеризира с най-отличителната и сравнително качествена продукция. Кафето тук е богато на цвят и аромати. Характеризира се с винена киселинност, шоколадови и плодови тонове, груби, но интензивни аромати. Поради сушата в някои страни като Кения, кафето има голям диапазон на киселинност.
*** Реклама на уютната полянка на "Таралеж" ***