вторник, 26 март 2013 г.

Актуално

Сидеров: Ще набия такъв шут на лелката от ДКЕВР, че ще си забрави името!

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров се чуди дали канцлерът на Германия Ангела Меркел не е новият Адолф Хитлер. Това стана ясно от поредния му умопомрачителен монолог в предаването му „Студио Атака."
Ето какво мисли Волен за канцлера на Германия: „Кипър е страната, която в момента е рекетирана от Европейския съюз и Ангела Меркел, тази бивша партийна секретарка от ГДР, която Хелмут Кол я произведе политик, тя сега се води канцлер на Германия. Същата тази леля Меркел сега размахва пръст на Кипър и им казва накъде може да се обръща за финансови взаимоотношения и накъде не може, къде е забранено. На тях им е било забранено да се обърнат към Русия, казва Меркел. Защо бе, лельо Меркел? Откъде накъде? Като каква се изживяваш? Господар на света ли си? Да не си новият Адолф Хитлер случайно?”
Лидерът на „Атака” е бесен и на шефката на ДКЕВР: „Вчера чета изявление на шефката на ДКЕВР, те там са уж в оставка, но има там някаква леличка, която се води за началник – шеф на ДКЕВР. Тя каза: Не може да бъдат намалени цените на тока, не може. Българският служител на регулаторния орган ти казва, че не може да намали цените на тока, сложени от чуждите монополисти. Това е гаврата с българския народ. Такава служителка, такава шефка ще я изритам с мощен атакистки шут и тя просто ще си забрави името, когато излиза толкова нагло да лъже, че не може да бъдат намалени цените. Напротив – могат да бъдат намалени, но за целта се иска ясно, точно, българско националистическо управление.“