петък, 29 март 2013 г.

СКАНДАЛ!

Цветан Цветанов нахлу в БТВ  при Станишев!

"Ако твърденията ви не са верни, готов ли сте да се оттеглите от политиката, г-н Станишев?", попита Цветан Цветанов Сергей Станишев, който вчера обвини бившия вицепремиер е разпоредил мащабна схема за подслушване на първите ни държавници и политици, сред които президентите Плевнелиев и Първанов. Станишев бе студиото на Би Ти Ви, когато по телефона в стил "Бойко Борисов" се обади Цветанов, самопокани се и за минути дотърча до телевизията, за да се включи в пехливанските предизборни войни.
"Прокуратурата трябва да направи проверка на сигнала. Ако не е вярно - ще се извиня, разбира се", му отговори Сергей Станишев.
"Никога не съм използвал подслушването като част от своите правомощия, а и ги нямам", заяви Цветанов.
 Цветанов не можа да отговори има ли служители в МВР с инициалите, посочени в сигнала за подслушване.
"Не може политици, които се канят да управляват страната, да хвърлят в публичното пространство подобни анонимни сигнали", каза Цветанов.
След бърза размяна на реплики и обвинения за стари и по-нови гафове на ГЕРБ и БСП, докато са били в управлението на държавата, водещият подкани Цветанов да дойде в понеделник на отделно интервю. Така бившият вицепремиер бе изпратен да си ходи от студиото, но преди да си тръгне той се обърна с уговорка към Станишев: "Нали и двамата ще излезем пред обществото и ще се извиним, когато прокуратурата излезе със становище? Аз ви обещавам, че когато гостувам в Би Ти Ви, винаги ще каня и вас." А лидерът на БСП остана при водещия, за да си довършат разговора. Станишев не пропусна да отбележи по адрес на Цветанов: "Когато той е тук, ще гледам да дежури някои от БСП наблизо до НДК, за да се включа в разговора".

1 коментар:

  1. Не искам БСП да е повече на власт,но ГЕРБ пък не искам никога да е вече във властта.Днешния цирк ,който разигра Цветанов, си беше ченгачийски номер. И един съвет към Станишев. Не се хващайте на номерата на ГЕРБ. Преди време същите тези школувани мръсници изиграха номер на Петър Стоянов. По-паметливите си спомнят как П.Стоянов влезе в словесен двубой с Богомил Бонев и това му коства поста.По прийоми Богомил Бонев и Цветанов си приличат,защото са от един и същ отбор. Някой да е чул нещо за Бонев? Наградиха го и сега с парите от наградата си живее животеца. Така,че похватите на ГЕРБ са ни познати. Цветанов върти ,суче нищо не казва. За Мишо бирата какво стана? Хванаха се кой изнесъл информацията ,а не дали е достоверна. Това ако е държава и това ако са политиците ни,огън да я гори такава държава. А откъде изпълзя този физкултурник?

    ОтговорИзтриване