петък, 1 март 2013 г.

Goodbye My Love

Изхвърлиха  хубавата Джиджи от финансовото министерство!

Прословутото куче Джиджи на прословутата съветничка на Дянков Ирина Велкова е било натирено от Министерството на финансите, където се подвизаваше доскоро. Животното си е заминало скоропостижно заедно със собственичката си. Любимата съветничка на вицепремиера в оставка Симеон Дянков Ирина Велкова е подала молба за напускане веднага след депозиране на оставката му.
Това разкри  "България Днес" . Велкова, която бе спрягана за нещо повече от началник на кабинета на вицепремиера, си тръгнала от поста си заедно с него, след като станало ясно, че премиерът Бойко Борисов маха финансист номер едно. С Велкова от сградата на министерството си заминало и прославилото се чихуахуа Джиджи. Кученцето бе общ любимец на съветничката и Дянков и често джафкало из коридорите на ведомството, с което дразнело всички останали служители. Кучето от няколко седмици никой не го е виждал, а преди доста често се мяркаше това животно", издадоха възмутени колеги на Велкова.
Повечето от тях коментират, че министерската съветничка си е тръгнала засрамена, тъй като, докато Дянков бе на върха, тя колела и бесела в министерството. За капак пък непрекъснато мъкнела със себе си миниатюрното четириного Джиджи, което редовно поднасяла пред смаяния екип на Дянков да го целува с култовата реплика "Мони, цункай Джиджи".