петък, 19 април 2013 г.

Разкрития

Бойко Борисов дал на Таки паркинга на зала "Арена Армеец!

Лют предизборен спор в студиото на Би Ти Ви събра представители на всички парламентарно представени политически сили на тема : Счупен ли е гръбнака на организираната престъпност при управлението на ГЕРБ и има ли полицейщина?
Бившият зам.-министър на вътрешните работи Веселин Вучков, който защитаваше интересите на ГЕРБ в дебата репликира, че престъпността не трябва да се дели на етнически принцип. Наследихме нереформирано министерство, което създаваше напрежение при отношенията си с ДАНС. Благодарение на усилията на висшите професионални ръководители на МВР под ръководството на Цветан Цветанов много знакови фигури от подземния свят бяха изправени пред съда, категоричен е Вучков. Той разкритикува шефа на ГДБОП Станимир Флоров, който си пожела в ефир службите да си върнат правомощията от преди 1989 г. Бие сте безсрамни, атакува Атанасов. Има целенасочени удари срещу професионалното ръководство на МВР, каза Вучков и заподозря, че по този начин се подронва авторитета. Пазете тези служители,защото всичко ще се върне към хората, които стоят зад това, призова Вучков
Няма как да е счупен гръбнака на организираната престъпност, след като нейни знакови фигури се разхождат необезпокоявани из страната и получават поръчки и договори за милиони. Това обяви в студиото на Би Ти Ви бившият правосъден министър от БСП Младен Червеняков.
 Той посочи, че правителството на Борисов доста грижовно се отнасяло към бизнеса на знакови мутри. Според Червеняков скандалният подземен бос Къро, който е ортак на Таки, е получил да стопанисва паркинга пред луксозната зала “Арена Армеец” в София. Освен това хора, близки до бандита, получавали и важни назначения по митниците. Червеняков смята, че битката с престъпността се е водела от една групировка срещу друга.