събота, 20 април 2013 г.

Разкрития

Лили Иванова чуква 77 !

Легендата на родната естрада Лили Иванова навършва 77 години на 24 април. Десетилетия
наред тя е упреквана, че пази като военна тайна възрастта си. Но в крайна сметка стана ясно, че е родена през 1936 г.
От 15-годишна Лили започнала да се бори с килограмите, казаха нейни близки. Тийнейджърката от Кубрат, станала после певица номер 1, непрекъснато сменяла диети за отслабване.  И сега продължава да се храни само с моркови и ябълки, и да пие чай от шипка. Веднъж седмично хапва кюфте от телешка кайма. Преди година келнер-недоброжелател й пробутал свинско кюфте. Но изнеженият стомах на естрадната прима реагирал веднага.
Зад гърба си Лили има три брака и безброй любови. Злите езици твърдят, че мъжете продължават да са важна част от живота й. Знайни и незнайни младоци зареждали с творческа енергия примата.
На плажа
 Уникална снимка на плажа. Тийнейджърката Лили е на 15 години. Тя вече ревниво крие тлъстинките си и по цял ден мисли само за диети.


Дебют

Една от първите артистични снимки на Лили показва палавия й нрав.








Асен
Асен Гаргов е една от най-големите любови на Лили, но двамата така и не стигат до венчило. Преди време Гаргов призна, че са се разделили, защото певицата не можела да има деца. А той копнеел за рожба




На преклонна възраст – пак секси

 Когато Лили Иванова направи снимките си за мъжкото списание „Плейбой”,  беше в пенсионна възраст. Тя доказа на завистниците, че още не й е време да се оттегли.