петък, 12 април 2013 г.

Разкрития

В офиса на Плевнелиева работят легнали! Снимки

Плюшени мечета, офисни мишки, матраци и меки мокети за работа в... легнало положение. Така се трудят програмистите в офиса на първата дама в държавата Юлиана Плевнелиева. Във фирмата й "Мейзлабс" се работи върху меки дивани и дебели килими. Програмистите прегръщат в скута си лаптопите и разработват проекти на пода върху възглавници.
Офисът се намира в "Дианабад". За по-консервативните има и стая с бюра, а останалите се опъват на дебелите килими като "мъченици". Целият екип еднакво си пада по недстандартнот.  Освен плюшени мишки си
отглеждат и истинска - Herr Franken /ангелче/. След обяд отговорник разхожда офисния любимец из стаите. "Една мишка офис не прави" е девизът на компютърните спецове. Петимата - Юлиана, Камен, Наско, Джак и Петя са стари колеги от "Икономедия". Събира ги нестандартното да работят полегнали върху възглавници, а всяка вечер за "раздвижване" след изнурителния работен ден купонясват  с текила и бира в "Мазето".
Въпреки, че се занимава с дигитални технологии и изработка на сайтове, първата дама у нас се отказа да бъде активна в социалната мрежа Фейсбук, както и в Туитър. От година Плевнелиева е публикувала един единствен статус. След пресконференцията на своя съпруг през март при обявяването на новия служебен кабинет президентшата написа: "Аз съм оптимист.”
Първата дама до момента бе извън светлините на прожекторите, а няколко пъти от нейни изказвания в социалните мрежи ставаше ясно, че крие неприязън към управлението на ГЕРБ.