сряда, 24 април 2013 г.

Разкрития

Уляна Пръмова - етърва на Меглена Кунева, е гласът цензур  в слушалката на Митко Цонев.

Бившата генерална директорка на БНТ е продуцентът на предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви. Пръмова се разкрещя на водещия защо задава въпрос, за който са се разбрали да не коментират в ефир. А именно - как върви разследването срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов. Въпреки нареждането на Пръмова, Цонев изстреля въпроса на госта Борислав Сарафов, зам.-главен прокурор.
Скандалът с цензурата в Би Ти Ви разтърси държавата, след като бе излъчен запис на интервюто в "Господари на ефира". "Нали лично те помолих да не задаваш този въпрос", прозвуча гласът на Пръмова в слушалката на Цонев. Репликата обаче бе чута и от зрителите. Цонев не реагира и продължи с питанията си. Тогава Пръмова изкрещя в слушалката: "Митко?!" Отново никаква реакция. Гласът в слушалката накрая стана заканителен: "Ти нормален ли си?".
Причината за темата-табу е във факта, че по времето на Мирослав Найденов от Министерството на земеделието течаха потоци с милиони към медиите, сред които може би е и Би Ти Ви. Срещу парите медиите явно имат ангажимент да мълчат за далаверите на ГЕРБ.