петък, 19 април 2013 г.

Мозайка

Гей ваканция в България за 410 евро по Великден!

„Неоткрит гей рай."  Така сайтът gayholidaysinbulgaria.com. рекламира родината ни в предложение за почивка.
На заглавната страница е публикуван приветстващ текст:
„Искаме да ви поканим на една невероятна гей почивка в България! Страната на златните плажове, снежните планини и бурния нощен живот е готова да ви предложи ваканцията на живота ви!

Осигуряваме ви най-новата информация за гей живота в България и най-интересните гей оферти за туризъм.

Опознайте България и нейните неоткрити богатства - насладете се на невероятна ваканция!"

Желаещите да посетят страната с определена цел могат да избират сред възможности като „Културна гей ваканция", „Екстремна гей ваканция" и „Дълъг гей уикенд в София".

В поясненията на офертите се четат и предоставяните забавления и мероприятия като „Дневен тур" и „Нощен гей тур".

На сайта присъства и секция, която дава кратка информация за България. Освен с богата си природа и култура, страната е описана и като отворена за „всеки, без значение от раса, години или сексуална ориентация".

Има и кратък коментар за развитието на толерантността на българското обществото, което е „прегърнало" принципите на приемането на различното. Посочва се, че много от известните лица са признали публично сексуалната си ориентация и има много места, където тези хора могат да се забавляват.

Гейове ще посетят Роженския манастир. Ще ходят на рафтинг, ще яздят коне и ще ги возят на каяк.

Оферта за 410 евро по време на Великден предлага посещение на София, Мелнк, Рожен и други селища в страната. Обявата е за 6 дни, включва гид за три нощи в София. Те ще развеждат гостите по гей баровете.

Страницата е специализирана и е насочена към хората с хомосексуална ориентация главно от Великобритания, Германия и Русия.