вторник, 21 май 2013 г.

42-ро Народно събрание

Сидеров към Бойко и Цветанов: Тепърва ще опознаете страданието

Атака“ няма да подкрепи ГЕРБ, БСП и ДПС.

"Тепърва ще опознаете страданието. Вие 4 години купувахте депутати, мамихте и рекетирахте народа". Това заяви по адрес на ГЕРБ, Бойко Борисов и Цветан Цветанов преди минути Волен Сидеров от трибуната на парламента.
"Ние ще бъдем кошмар за вас. Няма да подкрепя нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников", закани се Сидеров. Той обяви, че няма да подкрепи ГЕРБ, БСП и ДПС.

Няма да гласуваме за председател на парламента, които сега ще бъде предложен от БСП и от ГЕРБ. Няма да предлагаме заместник-председатели. Няма да подкрепим и нито един кабинет. Ние ще се борим срещу корупцията по начин, по които не се е работило никога досега. Ще излязат наяве всички далавери на предишни правителства, начело със служебния кабинет, категоричен е Сидеров.

"Българският национализъм е незаобиколим фактор в българската политика", каза още той.

„Съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции, защото ще се сблъска с твърдия отпор на „Атака”. Тепърва ще опознаете страданието. Престанете с глупостите и интригите си. Достатъчно мамихте, крадохте и рекетирахте, достатъчно купувахте депутати”, заяви Сидеров.

"ГЕРБ не пипна нито един министър от ДПС. През цялото това време ГЕРБ отвътре разбиваше групата на „Атака" и обстрелваше отвън. Това обаче не успя, този план се провали", заяви Сидеров.