понеделник, 20 май 2013 г.

Разкрития

След 0.21% на изборите Марешки полетя над Варна като супергерой!

Флайборд е най-новата играчка на Веселин Марешки, с която той се гмурка като делфин и лети
над водата на Кабакум във Варна. След като спечели „завидните“ 0.21% на изборите и преди кметската надпревара във Варна май му остана само да си играе. Той бе уловен от фотографа Мартин Лилов  докато летеше като супергерой. Всеки жител на морската столица знае, че аптекарският бос е любител на луксозните неща. Той притежава една от най-бързите коли на света. Според някои издания мега луксозното возило (SSC Ultimate Aero) е доставено от чужбина и се изчислява на около 1 млн. лева !

Марешки е горд собственик и на един от най-скъпите фитнес клубове в страната. За да се ползват всички екстри в екстравагантната постройка на Кабакум трябва да се плати сумата от... 10 000 лева на ден. Ама какво, сигурно си струва. В последните дни бизнесменът започна да практикува спорт, който естествено не е по джоба на средностатистическия българин. Става дума за Флайборд. Това е иновация във водните забавления, която позволява на човек да „лети”  над водата,  да се гмурка като делфин, да прави водни салта...

За изобретението се чу за пръв път преди 2 години, а клипове в нета предизвикаха истинска истерия сред любителите на екстремните преживявания.