петък, 17 май 2013 г.

Разкрития

Пазят Цветанов като национално съкровище!

Независимо, че вече не е вътрешен министър и няма изгледи отново да стане такъв за сигурността му се грижат 15 служители на Националната служба за охрана и множество полицаи. Според експерти издръжката на един държавен телохранител на всеки 30 дни е над 4000 лева. Като се прибавят командировъчните и разходите за храна и бензин на бронираните автомобили  сумата набъбва с поне 50%. Което на практика означава, че за целия мандат на ГЕРБ за охраната на Цветанов са пръснати над 3 млн. лева.
Според служители от службите Цветанов сам си е измислял, че има сигнали за живота му, само и само да си осигури охранители и кортеж, които се равняват по численост на авангарда на Путин или Барак Обама.
Гардове пазят нон стоп не само Цветанов, но и част от многобройните му жилища. Районът, в който е един от апартаментите му е сред най-охраняваните в столицата, защото в непосредствена близост са руското и германското посолство. Въпреки това Цветановите апартаменти се пазят така, че дори гладно връбче не може да прехвръкне до тях