неделя, 30 юни 2013 г.

Разкрития

В полунощ Хърватия става 28-та в ЕС! Нострадамус: Третата Световна война, когато над Европа има 28 звезди!

“Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон”,
гласи цитат от Нострадамус, чието значение до скоро никой не е разбирал. Днес, като се има предвид  приемането на Хърватия в ЕС като 28-ма членка на Съюза, цитатът придобива друго измерение, пише сръбският “Курир”.
Ядрена война, природни бедствия и накрая унищожение на планетата – това очаква света след приемането на Хърватия на първи юли 2013, уверени са сърбите. Поне ако вярва на Нострадамус. Знае се, че той е имал навика да шифрира пророчествата си, затова и цитираното доскоро останало съвсем неразбрано.

Истинското му значение прозрял д-р Михаел Ратфорд. Както той пише в книгата си “Кодът на Нострадамус”, Хърватия има ключово участие в избухването на Третата световна война. Докторът уточнява, че не трябва да се разбира погрешно, че тя ще предизвика войната и ще бъде отговорна за края на света, но според него трябва много внимателно да се следят събитията в тази държава в задаващите се години. Както се знае, Нострадамус е предрекъл появяването на Хитлер, френската революция, смъртта на Анри Втори, лондонския пожар от 1666 г. и много други събития.