неделя, 23 юни 2013 г.

Антипропаганда

Сидеров: Мария Игнатова е проститутка!

Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака”. Това обяви
председателят на формацията Волен Сидеров в предаването си „Студио Атака” по партийната си телевизия в неделя по обяд.
„Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините, Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение”, каза Сидеров.
„Сега се опитват да се гаврят и да иронизират това, че колегите ми сложиха някакъв плот от маса, да ме предпазват, който аз непрекъснато избутвах, и им казах, че не искам да ме предпазват и че няма нужда от това, че искам да говоря на тези, макар че срещу себе си виждах море от агресия и злоба. И сега се опитват някакви проститутчици, шантонерки такива, секс – играчки, на различни мутри през годините, преминавали от ръка в ръка, се опитват да се правят на артистки и актриси и да разиграват тези сцени като някакъв сарказъм”, обясни разгневеният лидер на „Атака” с кървави очи.
Той разкри и кой стои зад нападките срещу него. „Зад това нещо стои лицето Магърдич Халваджиян, който е продуцент на предаването „Господари на ефира”, който сега се гаври по поръчка на Бойко – там се плаща яко, и се гаври с нещата, които стават на улицата. На него само ще му кажа, че е един изключителен измекяр – Халваджиян за Бозаджян, просто така се е продал, така си е отворил бузите, че става жалък. Има други начини – съдилища и други начини, с които ще се разправяме с всички, които се гаврят с „Атака””.
Волен Сидеров коментира, че протестите били инспирирани от Иван Костов, а на митингуващите плащал Румен Николов – Пашата, който отделял за целта по 50 000 лева на ден. Имало четири телевизии, които манипулирали общественото мнение около митингите, и това били „продажните” БНТ, Би Ти Ви, Нова тв и Канал 3.