понеделник, 24 юни 2013 г.

Мозайка

"Курир": Борисов ще води политици на концерт на Цеца в Белград!

Български политици ще присъстват на концерта на сръбската легенда Цеца Величкович-
Ражнатович. Делегацията ще бъде водена от бившия премиер Бойко Борисов, съобщава сръбският вестник „Курир“ и припомня, че Борисов отдавна е фен на певицата.
На концерта ще присъстват бивши министри, както и нови от кабинета „Орешарски”. Информацията е изтекла от родното външно министерство. Ведомството вече е закупило билетите. Българските гости ще наблюдават концерта от ВИП ложата. Там те ще бъдат в компанията на свои сръбски колеги, чиито имена още не са известни. Ако се вземат предвид обаче близките отношения на Цеца Ражнатович с премиера Ивица Дачич и с президента Томислав Николич, то вероятно най-висшата власт в Сърбия също ще присъства.

Въпреки криминалното си минало певицата явно събира политическите симпатии на Балканите като „магнит”, тъй като се радва на „горещи” посрещания и в България.

Смята се, че Цеца е на късмет за Бойко Борисов. Когато двамата се срещнаха за пръв път, той беше „само“ кмет на София. Миналата година преди концерта си в българската столица тя обяви, че на тогавашния премиер му предстои и президентско бъдеще.

Друга сръбска музикална легенда, към която Борисов е показвал симпатиите си, е Лепа Брена. Той я посрещна лично в Министерски съвет при последния й концерт у нас.