неделя, 30 юни 2013 г.

Антипропаганда!

Волен Сидеров: Сашо Диков да си направи операция на сливиците за по-успешно фелацио!

Сашо Диков трябва да си направи операция на сливиците, за да може да извършва по-успешно
и докрай фелацио на Бойко Борисов. Това каза съвсем пощурелият напоследък водач на „Атака” и председател на парламентарната комисия по етика Волен Сидеров в предаването „Студио Атака” на партийната си телевизия.
„Сашо Диков се е продал на Бойко Борисов. Това стана ясно от вчерашното смешно интервю, в което Диков в продължение на 10 минути стои мълчаливо и слуша безумния, жалък монолог на Борисов, в който той обясняваше как не е возил Преслава и фолк певици и шантонерки. Само че ги е возил и това вече излиза наяве и става лошо за Бойко. Сашо Диков стои и го слуша... И моя съвет към Диков е да си направи операция на сливиците, ако вече не си е направил, за да може да извършва това виртуално фелацио, което прави на Бойко Борисов, още по-успешно. Сашо, направи си операция на сливиците, моля те, защото този път, по който си поел, да обслужваш Бойко Борисов отгоре до долу, е жалък за тебе, но поне бъди в услугата си докрай, бъди услужлив докрай”. Това каза Волен Сидеров в опит да агитира останалите му все още верни симпатизанти, след като „Атака” подкрепи с отсъствието си от залата Делян Пеевски за шеф на ДАНС и държи на власт проваленото в зародиш правителство на БСП и ДПС.
Сидеров пробва да убеди зрителите си, че протестите в София са „масовка”, в която дори майките с деца са платени. „120 лева в момента е тарифата да участва майка с дете, а ако е цялото семейство и таткото е там – мама, татко и дете – 200 лева!”, разкри „конспирацията” Белия вожд. Той „пресметнал грубо” че това струвало около един милион лева на ден. Това обаче било нищо за герберите Цветанов и Борисов, които откраднали милиарди, докато били на власт.