понеделник, 8 юли 2013 г.

Разкрития

Изгониха Сидеров от хотел в Созопол

Волен Сидеров и неговите мутри са били помолени да напуснат хотел България в центъра на
Бургас и не са били допуснати до друг хотел в Созопол. След като Волен Сидеров и групата му от депутати, млади жени и мутри, бяха прогонени с домати и яйца от бургазлии, разбрахме, че са се отправили към Созопол и че по всяка вероятност той и любимата му Деница пак ще искат да се настанят в най-хубавото място в Стария град, но ние не ги допуснахме. С тези думи в редакцията на бургарският сайт Флагман се обадила известна обществена фигура от Созопол, за да изкаже възмущението си от разигралия се екшън – гротеска пред СКАТ ТВ в събота вечерта. Миналото лято Сидеров и Деница изкарали повече от месец в луксозен хотел на Южната крепостна стена, в който отсядали само чужди богаташи, депутати и представители на правителството. Сега обаче персоналът не искал да дискредитира името на хотела с подобен гост и са направили всичко възможно да отклонят желанието му да гостува при тях.
„Сидеров и компания спаха снощи на територията на Созопол, след като бяха посъветвани да напуснат веднага бургаския хотел, тази нощ отново са в Созопол, охраняваме ги и пазим мястото в тайна”, потвърди източник от МВР, който отказа да съобщи местонахождението им от съображения за сигурност.
Сайтът Флагман е управляван от Катя Касабова – съпруга на Валентин Касабов, който пък е съпредседател на партия „Национален фронт за спасение на България“ и журналист от СКАТ.