вторник, 23 юли 2013 г.

Екшънът продължава!

Кръвожадни мутри  блъскат наред коли в Слънчев бряг! Видео

Батални сцени с участието на кръвожадни мутри се разиграха в идеалния център на Слънчев бряг. Екшънът, разгорял се преди около месец до дискотека "Викинг" бе скрит. На 8 юни седем грамадни мъже влизат в частен имот в сърцето на баровския курорт и започват да трошат металните ограждения. След това на терена с мръсна газ влиза бус, който започва да блъска паркираните на терена автомобили. Бусът мачка като таран първо фолксваген "Голф", а след това забива муцуната си в сребрист "Рейндж Ровър". При блъскането на първата кола, тя полита назад и едва не помита под колелата си минаващ до нея летовник. Той се спасява благодарение на бързия си рефлекс. След безчинството, бусът и мутрите се оттеглят необезпокоявано.
По-късно на мястото идва полиция от РУ "Слънчев бряг". Униформените съставят протокол, в който е описано, че..... причината за инцидента е техническа повреда. Споменава се, че спирачките на буса са отказали....От кадрите, които ПИК разпространи  се вижда дали това е така.
Това не е първото безчинство на въпросната наказателна бригада.
На 17 юли т.г.(публикувано: http://daniivanov.blogspot.com/2013/07/blog-post_223.html)  седем грамадни мъже чупят с бухалки камерите около същия частен имот, след това изкъртват металните ограждения и настаняват там грамаден руски "Зил" пълен с камъни.
ВИДЕО ОТ ТУК: 1: http://www.youtube.com/watch?v=opu4iiCuDYE
                                2.:http://www.youtube.com/watch?v=iSl9GhiO5CQ#at=69
                                3: http://www.youtube.com/watch?v=iiQF24hTn8w