сряда, 17 юли 2013 г.

Разкрития

Волен още е на морето. Топвал се до кръста, колкото да се изпикае

Волен Сидеров е събрал багажа си от столицата и се е отдал на отдих край морето, съобщава
морският сайт Флагман. Внушителната група се е настанила в неделя следобед в хотел „Офир“ на Райския залив край Созопол, като е заела апартаменти с цена 220 лева нощувката – за 15 дни.
„Всичките ни 22 луксозно обзаведени апартамента са заети, не коментираме от кого и за колко“, казаха от рецепцията на хотела.
В Созопол, където нищо не може да остане в тайна, пребиваването на националистическия лидер снощи е било тема номер 1 за лакардии. Свидетели разказват, че Сидеров навлизал във водата, охраняван от мъжете-депутати от Атака и трима бодигардове като заграждащи шамандури.
„Изглежда лидерът на Атака не може да плува, защото се потапя някъде докъм кръста – колкото да се изпикае в морето, след което шамандурите го изкарват на сушата“, твърдят местните зевзеци.
Днес е празникът на Созопол – Света Марина, на който кметът Панайот Рейзи по традиция кани президент, премиер, министри, дипломати. Рейзи вече знае за присъствието на Сидеров на негова територия, но няма намерение да го кани за празника.
„Зная, че е тук, не предвиждам среща с него, нито смятам да го каня за празника“, беше лаконичен Рейзи, прогнозирайки, че евентуална поява на компанията с мегафони, както се случи при престоя им в Бургас, не просто би вгорчило празника, но и ще го превърне в гротеска.
Хотел "Офир" е собственост софиянеца Камен Гогев и е построен в м.Буджака от фирмата му "Рубикон-70"ЕООД.
Миналото лято Сидеров и Деница Гаджева изкараха цял месец в ултралуксозен хотел на Южната крепостна стена в Стария Созопол – при пълна дискретност на персонала, осигурена срещу космическа цена, стократно надвишаваща месечната заплата на националистическия лидер от парламента.