понеделник, 1 юли 2013 г.

Скандално!

Сидеров: Миролюба Бенатова бе любовница на Бойко Борисов!

"Миролюба Бенатова беше любовница на Бойко Борисов, една от любовните му играчки",
скандално обяви председателят на парламентарната етична комисия Волен Сидеров от ефира на партийната си телевизия "Алфа".
Интригата срещу водещата от Би Ти Ви бе предизвикана от факта, че Бенатова бе поканила в съботното си предаване по Би Ти Ви балетиста, задържан заради протеста си срещу Сидеров на митинг пред парламента.
Лидерът на "Атака", който е обявил кръстоносна война срещу българската журналистика и ругае и клевети водещи представители на гилдията, този път отпуши яростта си срещу Миролюба Бенатова. По негови думи, преди да стане "любовна играчка" на Борисов, тя била "минала" през Петьо Блъсков и всичките му шофьори.
"Виждах я как клечи пред кабинета на Блъсков в "168 часа", където се подвизаваше като стажантка", поясни Сидеров.
След това работата на Бенатова "пораснала", тя се прехвърлила в Би Ти Ви, където се загаджила с Борисов. Именно по тази причина сега водещата "пръскала омраза" към активистите на "Атака" и лидера на партията.
Миналата седмица Волен Сидеров, председател на комисията по парламентарна етика и корупция, обяви за проститутка друго популярно тв лице - водещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова.