неделя, 11 август 2013 г.

Разкрития!

Ванга в последното си интервю: Ще има потоп, след това Златен век

От небето ще долетят нови хора, предрекла феноменалната пророчица, която почина преди 17 години на днешната дата

За това интервю никой нищо не е чувал до този момент. То се публикува за първи път с любезното съдействие на наши руски колеги, пише astrozodiak. Тези пророчества, за които днес ще прочетете, ясновидката е изрекла в навечерието на своята смърт. Днес в Рупите имаше панихида по повод 17 години от кончината й.
И разрешила да се публикуват, след като си отиде от този свят. Интервюто е взето от украинският бизнесмен и пътешественик Анатолий Лубченко, който сътрудничел като кореспондент на АЭН. Той претендира да е последният журналист, разговарял с пророчицата. Ясновидката умря през 1996 година на 84 години и, за разлика от Нострадамус, се занимаваше със съдбите на конкретни хора и много рядко даваше интервюта, пише Лубченко.

- Как станахте ясновидка?
- Аз често виждах хора, които отдавна са умрели, и те ми казваха с кого какво ще се случи. А след това се появи голям непознат човек. Той ми каза, че утре ще започне война и че аз съм длъжна да разказвам на хората кои ще останат живи и кои ще умрат, а и как да избегнат смъртта.

- Това жив човек ли беше?
- Не, мъртъв, като другите.

- Как изглеждаше?
- Голяма сянка, клатеща се, като отражение. Те всичките така изглеждат, а понякога е само глас.

- А вие как разговаряхте с него?
- Аз чувствам, когато той се появи. Отначало чувам глас, после приемам с мозъка, а след това пропадам някъде далече и всичко чувам. Гласът се чува някъде далече, като по радио, ту ясно, ту глухо...

- Какво чувствате, когато при вас дойдат обикновени хора?
- Тях още отдалече ги виждам и зная целия им живот, гледам го като на филмова лента. Те са добри, зли, всякакви... Всички искат чудеса, искат чудо да стане, а после плачат. Но когато е съвсем лошо, аз мълча, нищо не им казвам, въобще не говоря. Само съвет мога да дам.

- Какъв?
- За да не живеят зле, да се стремят да не отмъщават на никого, да не се държат като обидени, да вършат добри дела. Да слушат винаги сърцето си. Винаги само сърцето си, защото главата често греши. Сърцето е свързано с Космоса. Но не всеки може да различи гласа на сърцето от гласа в главата.

- Мъртвите хора ви говорят само за бъдещето или и за миналото? А ако става дума за далечни хора и събития, в други страни?
- Разстоянието и езикът, на който говорят хората, нямат никакво значение, всичко идва чрез Космоса.

- Вие можете ли да ми кажете какво ни очаква?
- Но аз ще ти кажа - Русия я очаква добро, България и Македония - не особено. Жените в Русия ще родят много добри и умни деца, които ще променят света. След това ще дойде чудото, ще настъпят чудесни времена. Науката ще каже кое от написаното в старите книги е истина и кое - не. В Космоса ще намерят живот и ще узнаят откъде е дошъл този живот на Земята. От земята ще изкопаят голям град. От небето ще долетят нови хора. И ще има много други чудеса. Но трябва да чакате, не да пришпорвате събитията. Това няма да стане скоро...

- А какво ще се случи в скоро време?
- След девет години ще бъде краят на света, Земята ще се отвърне от Слънцето, където е било горещо, ще бъде лед, много животни ще измрат. Хората ще воюват за енергия, но при тях душата ще стигне, за да спрат. А след това времето ще се върне назад.

- Казват, че краят на света - това е световният потоп?
- Потоп също ще има, след 30 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години.

- Хората ще оцелеят ли?
- Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие.

- Искате да кажете, че на Земята ще настъпи Златният век?
- Той вече настъпва, но не всички могат да го видят. След седем години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията - като животните. След двадесет и една години никой няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива. След четиридесет години няма да останат предишните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка, защото всички ще пият от морето, а в морето няма да има острови. След това ще намерят вода в Космоса и тя ще бъде добра. Хората ще бъдат много, много. Индия ще стане по-голяма от Китай. Но хората ще се избавят от телата си.

- Какво значи “ще се избавят от телата си”?
- Може да се живее без тяло, само с личността, само с енергията, както е при мъртвите. Но това няма да стане скоро.

- А за политиката в близките пет години можете ли нещо да кажете?
- Русия ще поотслабне, но отново ще заеме предишното свое място, ще бъде добре. Европа няма да стане по-млада. Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да се окаже този, който се очаква. Пришълците няма да искат да делят знанията си със силните. Женските страни ще отстъпят пред мъжките, но ще запазят своите замисли. Малък човек ще ви управлява цял живот...

- Съществува ли Бог?
- Бог е светлина. Няма Бог в човека, но човек в Бога има.

- Съществуват ли рай и ад?
- Рай и ад - това са различните страни на живота без тяло. Ако умрелият е нужен на живия - това е рай.

- А вие ще помагате ли на живите и след смъртта си?

На този въпрос баба Ванга не отговаря. На лентата, след кратка пауза, се чува щракване, сякаш някой изключва диктофона. Лубченко се кълне, че той не го е докосвал с ръка. По неговите думи уморената Ванга просто е заспала.