събота, 10 август 2013 г.

Мозайка!

Сталоун и Шварценегер ще се гърмят във Варна

Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм идват във Варна през август.

Повод за визитата на тримата здравеняци и поне още няколко холивудските звезди са снимките на екшъна „Непобедимите" 3. Звездната плеяда се очаква след 19 август - датата, обявена за начало на снимките във Варна.
Екшън сцените ще бъдат заснети на пристанище Варна, което неведнъж е приемало сцени от холивудски продукции. Снимачните действия на пристанището ще отнемат два дни, между 20 и 22 август, като датите все още не са уточнени, съобщи шефът на порта Божидар Чапаров, цитиран от Дарик.
Снимките ще са съобразени с работния график и натоварването на пристанище Варна-Изток,
като в никакъв случай няма да възпрепятстват нормалния ритъм на работа на съоръженията.
С предоставяне на територия за снимачни действия на „Непобедимите" 3 пристанище Варна ще реализира допълнителни приходи, посочи Чапаров. Освен сред крановете и съоръженията на порта, екшън сцени ще бъдат снимани и на територията на варненската корабостроителница.
Гонки по море със скоростни лодки край бреговете на Варна също се очаква да намерят място в лентата.
През август във варненското пристанище не се очаква нито един пасажерски кораб, разкри капитан Евгени Игнатов, началник на Морска гара. Засега няма информация за посещения на яхти, свързани със снимките на холивудската продукция.
Снимките на холивудския екшън „Непобедимите 3" ще започнат у нас на 19 август и ще продължат 10 седмици. Новината потвърди в профила си в Twitter самият Силвестър Сталоун. Освен Слай, в третата част на хитовата поредица „Непобедимите" със сигурност ще видим Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Мики Рурк и Уесли Снайпс.