неделя, 18 август 2013 г.

Разкрития!

Офис на Цветелина Бориславова е пострадал във взривената сграда! Авария или атентат?

Интересни и съвсем неслучайни обитатели има във взривената сграда пред Руската църква,
разтръби разследващият журналист Григор Лилов в социалната мрежа "Фейсбук". Според него тежки щети е получил офисът на ръководството на "Актавис", в която има участие банкерката Цветелина Бориславова.
“Играта загрубя - пак ще повторя написаното по-горе: оперативният офис на ръководството на голямата фирма "Актавис", (т.е. банкерката и съдружничка на Бойко Цветелина Бориславова), е в сградата и с тежки щети. Офисът на Д и Д банка, свързана с ДПС и със съдружника на Орешарски - Стоян Александров. Офисите на фирмите на зетя на последния комунистически премиер Георги Атанасов. В сградата е офисът на "Стилкейс страфор" - официално западна огромна фирма за офисоборудване с 54 фабрики по света, обаче тук представителство на руското едноименно ООД.

Двете крила на олигархията май започнаха да се гърмят, на това ми мирише! Не е ясно засега обаче кой кого гръмна. Полицията засега твърди за експлозия на газова бутилка, но тя категорично не е в състояние да причини такива щети. Възникналите пламъци след взрива не са онзи голям пожар, който винаги има при газова експлозия. Затова е вероятна версията за атентат. Още повече, че сградата е известна като офис на редица от най-едрите червени фирми”, пише Лилов.