вторник, 27 август 2013 г.

Прощъпулник!

Бате Бойко прописа

Новата Тройна коалиция е на път да ни върне във времето, когато еврофондовете бяха спрени.
Това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук", който вече бе активиран.
Борисов коментира също така и отстраняването на инж. Лазар Лазаров от поста председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” и скандала с поискания списък на членове на ГЕРБ от ОД МВР Варна.
„Фалшивите профили в социалните мрежи станаха много и искам да обявя, че това е единственият истински и зад всичко написано тук стоя аз. Ето защо и първият ми коментар е свързан с актуалните събития от днес, които намирам за недопустими”, пише Бойко Борисов.

„Информацията, която МВР иска ГЕРБ да им предостави за партийните си членове във Варна, е скандална. Защо МВР се интересува от политическата принадлежност и личните данни на тези хора? Само на последните избори за нас гласуваха над милион и сто хиляди българи. Сами разбирате колко непосилна задача ще се окаже това за МВР. Мисля, че имат много по-важна работа да вършат. Но това само ни амбицира. Това е неприятният аромат, който новата Тройна коалиция оставя от управлението си”, пише Борисов.

По отношение на смяната на инж. Лазар Лазаров като председател на УС на АПИ, Бойко Борисов коментира: „Неприятно е, че Лазар Лазаров беше освободен от пътната агенция. Стотиците километри магистрали, трилентови пътища, естакади и мостове, които заедно построихме, до голяма степен успяха да накарат Брюксел и българите да забравят за „Батко и Братко“. Но, за съжаление, новата Тройна коалиция е на път отново да ни върне във времето, в което еврофондовете ни бяха спрени, и, за съжаление, българските граждани ще бъдем лишени от тази благодат, която предоставят европейските средства. Благодарение на фондовете, днес имаме Тракия, Струма, Хемус - Белокопитово, Люлин, метрото, Околовръстното на София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар