събота, 3 август 2013 г.

Разкрития

Протестът тръгна по следите на депутатите

Пешеходен поход „Орешарски марш“ следва народните представители

След като ги изпратиха с освирквания в последния работен ден, протестиращите се готвят да . Във Фейсбук вече тече трескава подготовка за пешеходен поход под името "Орешарски марш", който ще прекоси цяла България и ще стигне чак до депутатската резиденция край Варна. Походът тръгва от София през Пазарджик и Пловдив до Несебър. От там протестиращите се готвят да стигнат по море до "Евксиноград".
посрещнат днес депутатите с ферибот в "Евксиноград"
Целият маршрут е подробно разписан в нета, включително с места за нощувки. Заради опасността и на шезлонга да чуват тромби и викове "Оставка" голяма част от депутатите тихомълком се пренасочиха да почиват в правителствените резиденции извън Варна.
В последния си работен ден вчера част от избраниците бяха дошли на работа в по-спортни одежди. И веднага след парламентарния звънец за края на заседанието и управляващи, и опозиция хукнаха към летището. Преди това си пожелаваха приятна почивка с култовата реплика на колегата си от ДПС Хюсеин Хафъзов "отивам да ваканцувам". Около 17 часа някои депутати вече се отбелязаха във Фейсбук от морето.