понеделник, 30 септември 2013 г.

Актуално!

Бойко: БСП и ДПС ми хакнаха профила! 

Пишат на администратора, че съм бил нецензурен

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини политическите си опоненти, че му хакват профила във Фейсбук и партийния сайт. Това, че ни хакват сайта е организирано и се прави от БСП и ДПС. Проучихме въпроса. Завзеха всички медии, какво искат, да спрем да пишем и в сайта си ли? Това коментира в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Правят ми фалшиви профили, заблуждават хората. Пратили писмо до администратора,че съм писал нецензурни писма да го закрият, ядоса се бившият премиер.

Премиерът заяви, че идната седмица ГЕРБ отново внася вот на недоверие срещу управляващите. На въпрос очаква ли нови процедурни хватки Борисов отговори: Те друго не могат, пак ще шмекеруват, пак ще пътуват, пак ще пият по ресторанти, а от нас ще искат кворум.
Колкото по-бързо има нови избори, толкова по-добре, заяви лидерът на партията.

По повод изтеклата днес информация, че червеният  пловдивски депутат доцент Илия Баташки ще става шеф на болницата на МВР, Борисов заяви: Баташки, пловдивският герой,  толкова добре ръководи ВМИ Пловдив, докато я оглавяваше, че й остави 30-40 милиона дългове. Сега ще докара и болницата на МВР до това състояние и ще я фалира.

За Гърмен, където ГЕРБ иска касиране на изборите Борисов коментира, че там е страшно. В Гърмен плашат хората с уволнение от работа. ДПС ги плаши. Там е друга България. Страшно е. Не сте виждали такъв страх, каза още Бойко Борисов. Той беше в Пловдив с Цветан Цветанов, където връчиха 53 партийни книжки на новоприети членове на ГЕРБ.