понеделник, 9 септември 2013 г.

Актуално!

Диков и Волгин  със скандал в дебюта Цолова-Николаев

Първият сутрешен блок на Ани Цолова и Виктор Николаев в ефира на "Нова телевизия" започна със скандал между двама от гостите им. Става въпрос за журналистите Сашо Диков и Петър Волгин, които заедно с колегата Иван Бедров бяха поканени да коментират разединението в коментарите за уличните демонстрации.
Секунди след като водещият на "Деконструкция" по БНР Петър Волгин започна да защитава коментара си от уикенда, озаглавен "Голямата протестърска измама", думата му бе иззета от Диков. "Петре, ченге ли си?", запита бившият програмен директор на "Канал 3". Волгин опита да подмине провокацията и продължи тезата си. Той обърна внимание на порочната според него дясна коалиция в лицето на т.нар. Реформаторски блок, опитващ се открито да яхне протестите.

Диков обаче вдигна адреналина и на висок тон го прекъсна. "Петре, какво ти става? Защо превъртяхте така? Не можеш да си представиш как звучиш! Как може да обиждаш толкова много хора", изригна Стажанта, визирайки изказване на Волгин, свързващо пряко уличното недоволство с бившия председател на ДСБ Иван Костов. Последва канонада от словесни престрелки, като Диков се съсредоточи в оплюването на БСП, а Волгин - в припомняне на управлението по времето на ГЕРБ.