понеделник, 30 септември 2013 г.

Разкрития!

Ресторантът в Брюксел потвърди за скандал с пътуващия цирк „Сидеров“,  „Атака“ отрича

Благодарение на кореспондент на „Антиправителствена информационна служба“ в Брюксел
знаем повече за скандалната вечеря в брюкселски ресторант в сряда, 25 септември, на която се е стигнало до заключването на депутатите от Атака начело с Волен Сидеров. Ето повече подробности по случая, който се оказва единствената новина, която депутатите от „Атака“ успяха да произведат от посещението си в Брюксел.

В телефонен разговор  управителят на смяна е потвърдил за скандал с група от 20-25 българи. „Бяха пияни и доста агресивни“, потвърди той. Депутатите са се снимали до плочата с портрета на Карл Маркс, който е живял в същата сграда в близост до централния площад Grand Place.

Припомням, че по данни на присъствали посетители в сряда вечерта Волен Сидеров и компания са вдигнали бурен скандал на персонала на заведението (на снимката). По данни на присъствали същата вечер в ресторанта, той и група от около 25 души от ПП Атака са се държали изключително арогантно, като в края на вечерта скандалът е ескалирал и е преминал в шумна разправия. „Сидеров изливаше бутилки в съдовете за приготвяне на десертите, заплашваше персонала и викаше постоянно да извикат собственика“, разказва свидетел на разправията.

Причината е била недоволство на Волен Сидеров от обслужването, при което той е извикал многократно шефа на ресторанта. Накрая той е отказал да плати сметката, при което са били заключени от персонала, който е извикал и полиция. При тази заплаха няколко души от групата са събрали помежду си пари и са платили сумата от около 1600 евро.

Депутатите от ПП Атака пропуснаха вота на недоверие в парламента миналата седмица именно заради посещението си в Брюксел. От друга страна нито един евродепутат не се е съгласил да се срещне в лидера на „Атака“ Волен Сидеров и депутатите му в белгийската столица.аведение на площад Grand Place той и група от около 25 души от ПП Атака са се държали изключително арогантно, като в края на вечерта скандалът е ескалирал и е преминал в шумна разправия.

Засега депутатите от парламентарната група на „Атака“ отричат за скандала.