събота, 21 септември 2013 г.

Разкрития!

Статист от "Под прикритие": 13 часа умирахме от студ, получили милостиня - парче изсъхнала пица

Шокираща история за снимките на четвъртия сезон на "Под прикритие” в Свети Влас разкри един от 40-те статисти от Бургас, участвали в сериала.  Статистът пише, че са били принудени да изкарат 13 часа на ужасен студ, за да заработят 15 лева, парче пица и кроасан. За капак си платили сами транспорта.
"Групата , която те наричат "масовка" или "статисти", която се използва за сценичен фонов пълнеж във филма, на 20 септември, беше привикана в 13,45 часа в Свети Влас. Снимките продължиха до 3 часа през нощта. Масовката беше съставена основно от бургазлии, около 40 души, сред които бях и аз. Отношението към нас беше потресаващо. За целия този 13-часов работен ден, ние получихме 1 кроасан, 1 парче пица и 15 лева. Разходите по транспорта до там си ги поемаме ние. Насреща мръзнахме като кучета на снимачната площадка, без да имаме абсолютно нищо осигурено като удобства, дори топли напитки. Чай и кафе нямаше!", пише в писмото си възмутеният участник в сериала.

"Редно е всички да знаят какви са условията и да не бъдат излъгани като нас, да участват. След като вече бяхме там, се превърнахме в пасмината идиоти, с които екипът се отнасяше изключително унизително. Някъде към 17-18 ч. получихме по 1 кроасан, а към 1:00 вечерта, по 1 парче пица (която дори не стигна за всички). През цялото това време, всичките тези изгладнели хора се наложи да гледат как ВИП екипът на Под Прикритие-4 си похапват яко вкусотийки. А ние седяхме като пасмина бездомници и преглъщахме гладно, докато най-накрая в късна вечер, не получихме "милостиня" по 1 парче пица. Тя беше разделена на сектор за СТАТИСТИ и сектор за ЕКИПА. Познайте, коя беше по-мазничка??? Унизително е да работиш като статист с такива хора и затова реших да ви предупредя. В резултат на мръзненето, на което бяхме подложени, в момента съм на шепа хапчета, със силна хрема и главоболие, за които никой няма да ме компенсира. Уважавам г-н Митовски, но екипът му от селяндури и отношението им към статистите от Бургас и региона, ще остави трайни спомени в мен и масовката. Изводът, който си направих е, че повече не трябва да участвам във филми с такъв екип. Няма повече да им позволя дам е унижават за 15 лева, пица и кроасан", зарича се бургазлията.