неделя, 29 септември 2013 г.

Разкрития!

Пътуващият цирк „Сидеров“ със скандал в брюкселски ресторант

Бурен скандал в брюкселски ресторант е вдигнал Волен Сидеров в сряда вечерта. По данни да присъствали същата вечер в заведение на площад Grand Place той и група от около 25 души от партия “Атака” са се държали изключително арогантно, като в края на вечерта скандалът е ескалирал и е преминал в шумна разправия.

„Сидеров изливаше бутилки в съдовете за приготвяне на десертите и заплашваше персонала“, разказва свидетел на разправията.

Причината е била недоволство на Волен Сидеров от обслужването, при което той е извикал многократно шефа на ресторанта. Накрая той е отказал да плати сметката, при което са били заключени от персонала, който е извикал и полиция. При тази заплаха няколко души от групата са събрали помежду си пари и са платили сумата от около 1600 евро.

Депутатите от Атака пропуснаха вота на недоверие в парламента миналата седмица именно заради посещението си в Брюксел.  От друга страна нито един евродепутат не се е съгласил да се срещне в лидера на „Атака“ Волен Сидеров и депутатите му в белгийската столица.