вторник, 17 септември 2013 г.

Актуално!

Борисов припомни за седянката на Даниел Вълчев и Орешарски

Бившият образователен министър Даниел Вълчев много харесва Пламен Орешарски. Това той каза миналия ден, а и няма какво друго да каже. Няма да коментирам протестите или действията на Реформаторския блок, аз съм си направил извода, защото на няколко пъти протегнах ръка и чух коментари, че Вълчев и Орешарски водят еднаква политика. Нали помните как в деня на голямата национална стачка на учителите двамата разваляха седянката, заяде се в Пловдив бившият премиер Бойко Борисов с политическите си опоненти.
По думите му всичко в настоящето управление е лъжа. Те са големи лъжци и манипулатори. Мамят за всичко, включително и за АЕЦ „Белене”. Напразно правиха там референдум. Не може да обещаваш вдигане на доходи и добри заплати и социални придобивки с теглене на заеми. А парите си управляващите основно използват, за да плащат на социологическите агенции. Ясно е, че като платят, се пише каквото кажат, каза още Борисов.

Той ще настоява за създаването на Анкетна комисия по темата Хохикер. Смята, че станалото не е никаква сделка. Дано депутатите от „Атака” да покажат малко морал и съвест и подкрепят създаването на такава комисия. Това не е сделка, това е откровено престъпление и са нарушени най-малко три закона, завърши Борисов.