събота, 5 октомври 2013 г.

Разкрития!

ДС подслушвали Ванга с 5 микрофона

Ванга е била разработвана от Държавна сигурност. Тайно в стаите й в Рупите са били монтирани микрофони. "Бяха пет, сложихме ги при един ремонт на стаята, в която гледаше на хората", съобщил агент на ДС пред Светослава Рудолф (бивша Тадаръкова). Самата журналистка заяви в предаването на Люба Кулезич, че не е искала да обругава светлата памет на пророчицата, а да представи факти от биографията й.
"Имах два сигнала от хора от Държавна сигурност за това, че е била иззнасилвана", оправда твърдението си Светослава Рудолф.
"Ванга е коледна мечта, свята, деятелка на благородна кауза, не може  да опетняваш името на една светиня, както го направи", скастри я Оля ал Ахмед. Тя е дъщеря на покойната поетеса Ваня Петкова, която е била близка с Ванга.
Оценявам това, че племеницата й Красимира Стоянова постъпи доста разумно, след като чу всички лоши излияния, хвърлени срещу Ванга. Аз ако бях на нейно място щях да "скоча от масата" и да не отговарям за действията си. Това е гавра", допълни Оля Ал Ахмед.
В своя защита Светослава Рудолф повтори за двата сигнала в Държавна сигурност (ДС) за изнасилването на Ванга, вследствие на което тя ослепява. Това не е само моя измислица, не съм искала да опетня святото име на проочицата, оправда се тя.
Стоянка Мутафова имала словесен сблъсък с Ванга, която отказала да й гледа. Затова по-късно голямата актриса троснато обявила "Аз не й вярвам на тая", разказа писателят Николай Стоянов, който има проникновена книга за Ванга.