сряда, 23 октомври 2013 г.

Разкрития!

Фалшив профил във Фейсбук разобличил сексбомбата НЕК

Снимката на голата служителка от НЕК Емилия Бончева, която обиколи медиите, е публикувана от фалшив профил във Фейсбук. Фотосът бе публикуван от мнима служителка в енергийната компания, подписала се като Елена Миланова.
„В НЕК няма служителка с името Елена Миланова. Не са верни и твърденията, че Елена Бончева е получавала 3000 лева заплата. Тя работи при нас от близо седмица и е на 6-месечен изпитателен срок. Ако се справи със задълженията си, ще остане за постоянно, ако не, ще я освободим,” коментира пиарът на НЕК Христина Стоянова, цитирана от "Монитор". Тя допълни още, че Елена е завършила техникум и в момента е четвърта година студентка в Техническия университет със специалност „Инженерна логистика”.

Христина Стоянова допълни, че заради писания по адрес на Бончева близките на моделката били в шок и пиели хапчета. Самата сексбомба също била много разстроена от разразилия се скандал.

Бончева дебютира на страниците на Playboy през 2006 г. Тогава апетитната блондинка засне еротична фотосесия в билярд клуб. Провокативните й снимки бяха публикувани в броя от април 2006 г. Две години по-късно Бончева се разголи и за мъжкото списание FHM.