събота, 2 ноември 2013 г.

Тайни общества

Дезертиралa от  Илюминатите  разкрива с подробности за мощната тайна организация

45-годишна жена с псевдоним “Свали”, възпитана в култа на Илюминатите, описва мощна
тайна организация, обхващаща 1% от населението на Съединените американски щати, проникнала във всички социални институции и подготвяща тайно военен преврат. Разкритията й хвърлят нова светлина както върху т.н. “война срещу тероризма”, така и върху т.н. “вътрешна сигурност”.

До 1996 год “Свали” е била “програмист” на мозъци в полза на култа. Тя е шесто ниво главен “учител-треньор” от клона в Сан Диего с директно подчинени 30 “треньори-учители” на по-ниско ниво, задължени редовно да й предоставят доклади за дейността си и за резултатите от нея.

“Свали” рискува живота си, за да предупреди човечеството за прикритата власт на Илюминатите и за чудовищната им програма.

Тя описва садистичен сатанински култ, начело на който стоят най-богатите и най-властни хора в света. В сексуално отношение главно хомосексуален и педофилен, той практикува широко жертвоприношения на животни и ритуални убийства. Култът работи в тясна близост с ЦРУ и организацията на “свободните масони”. Преобладават арийците (немският е общият език на върха), но се приемат и изменници на еврейската религия. Този култ контролира световната търговия на наркотици, оръжия, порнография и проституция.
Той вероятно стои и зад политическите убийства и т.н. “тероризъм” – включително и станалото на 11.ІХ.2001 год. – зад снайпера от Мериланд, взрива на остров Бали…
Култът е проникнал в ръководните органи на местно, щатско и национално ниво; в образователните и финансови институции; в религията и медиите. Базиран в Европа, той планира “световен ред”, на фона на който първите му опити – нацизмът и комунизмът – ще изглеждат като невинни излети сред природата. Още една подробност: хората от върховете на този култ не са много щастливи.

Храброто разкритие на “Свали” обяснява защо гражданските ценности са изхвърлени от обучението на децата ни – защо те се приучават целенасочено на хомосексуализъм и насилие – защо културата ни затъва все повече и повече в нихилизъм и сексуална поквара. То изкарва на бял свят възможността Буш и правителството му да са Илюминати и подсказва, че по-голяма част от т.н. световен “елит” е активно ангажиран с престъпна, целенасочено манипулативна конспирация.

През месец март 2000 год. “Свали” откри месечна медийна колона, предназначена за оцелелите от престъпните ритуали на Илюминатите: Култът е проникнал в ръководните органи на местно, щатско и национално ниво; в образователните и финансови институции; в религията и медиите. Базиран в Европа, той планира “световен ред”, на фона на който първите му опити – нацизмът и комунизмът – ще изглеждат като невинни излети сред природата. Още една подробност: хората от върховете на този култ не са много щастливи.

 Това е блога на Свали, но са имали проблеми с WordPress, така че се е преместила на нов адрес

“Убеден съм, че тя е истинския Макои (McCoy)” – писа ми Спрингър. – “Изпратих й лично множество писма по електронната поща от името на различни други членове, с които е било злоупотребено ритуално – на които насилствено са били промити мозъците: разкази на изнасилени, сексуално злоупотребени хора. Трагичните им преживявания потвърдиха пред мен ужасяващите й разкрития. За мен няма никакво съмнение, че “Свали” е била част от Илюминатите от ранно детство.” Вярата ми в разкритията на “Свали” се засилва и от факта, че те са потвърждение на подсказаното от интуицията ми и резултатите от личните ми разследвания.
Всичко ляга плътно на място: като се започне от мъртвешката хватка, която сякаш задушава човечеството – и се стигне до причината, поради която Клинтън предоставя тайна технология на китайците, както и до информацията за наличието на концентрационни лагери в Съединените щати и конспиративния начин на поведение на определени хора. Благодарен съм на “Свали” за смелостта да ми предостави страховит, невероятен ключ към правилната преценка на събитията в света. Призовавам ви да изчетете цялостните й разкрития и сами да си направите съответните изводи. Прочетете интервюто с нея от Част 1 до Част 18 като започнете от средата на тази информация и продължите към края. Тук с разрешение съм включил най-важното от кореспондецията на “Свали” с Х. Дж. Спрингър от CentrExnews.com. Прибавил съм и откъс от статията й “Превземат ли Илюминатите света?”

“Свали” за “Проникващото присъствие”:
“Илюминатите са част от всеки главен районен център в Съединените щати. Те вярват в работещия контрол на даден район чрез банковите и финансови институции (познайте колко души участват в ръководното тяло на банките – директорските бордове? Ще бъдете поразени!)
Закон: младежите се насочват към юридически и медицински колежи и институти.
Медии: една голяма част от тях се насочват към журналистическата професия; членовете на Илюминатите участват във финансирането на местгните вестници и телевизии.

“Свали” за “Всепроникващото присъствие”:
Илюминатите са група, практикуваща религия, известна с названието “просветление”. Тя е култ към Сатаната (Луцифер = светлина) и те внушават на последователите си, че корените им идват от тайнствените древни религии на Вавилон, Египет и друизма на келтите. Те нагло твърдят, че били усвоили “най-доброто” от всяка една – възприели били основните им практики – и ги били обединили в мощно окултно учение. Много групи на местни нива се кланят на древни божества като “Ел”, “Баал” и “Астрата” (?”Ashtarte”), както и на “Изида и Озирис” (?”Isis and Osiris”) и “Сет”…

“Свали” за Вайсхаупт:
“Вайсхаупт не е родоначалник на Илюминатите, а те го избират за лидер и му диктуват за какво точно да пише. Илюминатите са създадени от финансовите магнати, чиито произход може да се проследи назад до времето на Темплиерите, финансирали всеки европейски крал по тяхно време. Вайсхаупт е бил само обслужващ персонал, изпълняващ заповеди.
“Свали” за превземането на властта с военна сила:

“Накратко, всеки район на Съединените щати има “нервен център” или бази на властта, отговарящи за дейността в съответния район. Съединените щати са разделени на седем главни географски района. Всеки един разполага с подрайони с военни бази и лагери, скрити в отдалечени, изолирани области или разположени в обширни частни имения. Тези бази и лагери се използват непрекъснато като центрове за обучение и трениране на поколенията Илюминати във военни техники, ръкопашни битки, в техники за контрол над тълпата, използване на съвременни оръжия и на всички останали аспекти на военната практика. Защо? Защото Илюминатите са убедени, че нашето правителството – правителството на САЩ – и правителствата на по-голяма част от страните в света – са осъдени да паднат. Това ще бъдат планирани унищожения, които ще се извършат по следните начини:

Първи етап: Илюминатите ще предизвикат финансов крах, на фона на който Голямата криза от 20-тия век ще изглежда като излет. Това ще стане чрез маневри на големите банки и финансови институции в света – чрез манипулации на борсата – чрез смяна на лихвения процент. Голяма част от гражданите на САЩ ще се окажат длъжници на федералното правителство посредством банкови задължения и задълженията, в които са вкарани чрез дяволската система на кредитните карти…
Правителството веднага ще изиска изплащане на всички дългове, но мнозинството от хората няма да могат да платят и ще фалират. Това ще предизвика финансова паника, която ще се развихри едновременно в целия свят.

Илюминатите твърдо вярват в контрола над хората чрез финансови средства.
Преди около 5 години (когато напуснах Илюминатите) приблизително 1% от населението на САЩ беше или част от този култ – или му симпатизираше – или пък беше жертва на практиките им за промиване на мозъци и поставяне на хората под контрол: тоест, тази част се счита за употребяема при нужда. Въпреки че цитираната цифра може да не ви се стори страшна, представете си само фактическата бройка зад този 1% от населението на САЩ: бойци, владеещи до съвършенство използването на съвременните оръжия, техниките за контрол над тълпата, техниките за влияние върху психологията и поведението на хората – при това въоръжени до зъби и свързани с полувоенни групировки!…

“Свали” за лидерите: “Националният съвет се състои от влиятелни банкери със СТАРИ пари като семействата Рокфелер, Мелън, Карнеги, Ротшилд и т.н. Знам, че не трябва да цитирам имената, но го правя целенасочено.

“Върховният световен съвет” е вече изграден като работещ прототип на онзи, който ще управлява, когато “новият световен ред” се реализира на практика. Членовете му се срещат на редовни сбирки, за да дискутират положението на финансите в момента на срещата, да очертаят насоките, уточнят политиката и т.н., както и да решават текущи проблеми. Изтъквам още веднъж: говорим за лидери на финансовия свят със СТАРИ пари, спечелени чрез банкови операции. Семейство Ротшилд с база Англия и Франция заема ръководни места. Потомък на Хабсбургите заема полагащото се на династията място. Такова място заема и потомък на управляващите семейства в Англия и Франция. Важно място заема и представител на семейство Рокфелер от САЩ.

“Свали” за Израел:

Избиването на палестинците от израелците подпомага изключително много Илюминатите. /Интересното е, че тя говори, че Илюминати мрази Израел и искат да го видят унищожен. Предполагаме, че е така, защото ще имат нова територия и земя./

Едно от мирните предложения на ООН – след като поеме нещата там в ръцете си – е обещанието, че те ще предотвратят война в Близкия изток. Това изявление беше посрещнато с радост от много хора. /Дали не става въпрос за Сирия?/

В същото време Илюминатите тайно снабдяват с оръжие и двете страни. Тази дейност е съпроводена и с финансова подкрепа с цел поддържане на пожара там. Илюминатите са много двулики хора. Предоставяха оръжие на Палестина чрез Съветския съюз в името на подкрепа на “приятелските” отношения мегжду Съветския съюз, Палестина и другите арабски страни. А същевременно Илюминатите от САЩ усърдно изпращаха огромни количества оръжия на Израел – поради същата причина.
Илюминатите обичат играта на шах и разглеждат войните между отделните държави като начин на създаване на ред от хаоса.

Русия ще възвърне силата си. /Не е ли това, което става в момента? Мразената от години зла и комунистическа Русия започва да става любимка на мнозинството/тълпата. Едните от обора подкрепят неолибералните капиталисти от САЩ, а другите за се прекланят пред великата сила на Русия, която показва здрав разум пред ужасните неолиберални “ценности”, които ни будат в устата всекидневно чрез кризата – колко умело ни въртят на шиш, както обикновено./

Тя разполага с мощна военна сила – както открита, така и тайна. (Всички военни инструктори на Илюминатите минаха през Русия, за да се обучат и обменят опит.) Няма начин Русия да стои спокойно настрани и да приема мълчаливо извършващото се пред очите й. Когато се осъществи новият световен ред, тя ще бъде на по-силна позиця от нас (САЩ).