сряда, 27 ноември 2013 г.

СмЕх

Тази сутрин децата в България се събудиха с радостни възгласи:
- Сняг, сняг!
А концесионерите по почистването на България:
- Милиони, лесни милиони!
   *
"Едно време беше лесно - целунем ли се, ставаме гаджета.
Сега може и да се скъсаме от секс и пак да не е ясно баш какви сме !"
   *
Мъж в секс магазин:
- Искам надуваема жена...
Продавачът:
- О, тъкмо пристигна нов модел, просто шик - пълен реализъм на тялото, стонове, драскотини, ухапвания... няма да съжалявате!
На следващия ден пристига мъжът и връща куклата.
Продавачът:
- Какво, не стене ли?
- Е, стене...
- Какво, не драска ли? Не хапе ли?
- Да, драска и хапе...
- Е, какво тогава?
Мъжът, почти плачейки:
- Не ми пусна...
   *
Любител на изобразителното изкуство посещава картинна галерия в Ленинград. Спрял се пред една картина, на която била нарисувана следната ситуация: полянка в брезова горичка, палатка насред полянката, а от палатката стърчат четири крака - два космати и два по-малко окосмени. Отдолу имало надпис със заглавието на картината: "Ленин в Полша". Любителят помолил галериста да му даде пояснения: "Товарищ, не вижу Ленина, только четыре ноги. Чьи эти ноги и где сам Ленин?". Галеристът отговорил: "Это ноги Феликса Дзержинского и Надежды Крупской". Любителят: "А где Владимир Ильич?". Галеристът: "Внизу написано: Ленин в Польше".
   *
Един мъж си имал жена и любовница. Случило се така, че двете отишли на един и същи курорт. Мъжът им поръчал да му донесат снимки от мястото. Върнали се и съпругата му показва снимките. "Коя е тази жена?", пита мъжът, сочейки гаджето си.
"А, тази ли? Такъв разврат не си срещал. Който не й поиска, само с него не преспа," отвърнала съпругата. На другия ден, идентична ситуация с любовницата:
"Коя е тази?" пита той за жена си.
"А, това е най-моралния човек, който съм виждала," казва любовницата. "Дойде с мъжа си, и като се затвориха в хотела, десет дни не излязоха."
    *
На възрастна жена от село за първи път се наложило да отиде при гинеколог. Той я прегледал. Като тръгнала да си ходи, тя се обърнала при вратата и попитала: "А бе, момче, вашти знаят ли какво работиш"?
    *
- Какви са приликите и разликите между гръка и еврейна?
- И двамата ще продадат майка си за жълти стотинки, но гръка няма да я достави.