четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Разкрития

Пуснаха телефона на Орешарски във Фейсбук! Пращат SMS-и #ostavka

Прати смс на мишока... #ОСТАВКА," е написал в личната си страница във Фейсбук един от лицата на протестите срещу правителството Асен Генов.
"0889 099 666, това е телефонът на премиера Орешарски. Завършва на дяволско число. Пратете му SMS с формулата за очистване от зли духове: #ostavka," пише той. Също така според него пред парламента са поставени нов тип бариери. " Те са тип Mojo и притежават специално стъпало от вътрешната страна. Полицията има опорна точка, за да "измъква" най-разгорещените протестиращи. Основната им функция е за концерти. Тоест, управляващите ни готвят нови и нови ентъртейнмънти, " коментира Генов.

Той пише още на страницата си: "Да опростим нещата, ОК? Няколко пиратки, стотина водни бомбички, десетина преместени пейки и кофи, премахнати заграждения без НИКАКВИ ЩЕТИ ПО СГРАДАТА НА НС и БЕЗ ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТ с който и да е от депутатите. СРАВНИМИ ЛИ СА с това, криминално да завладееш икономиката, да подариш борбата с организираната престъпност и националната сигурност на една икономическа групировка и да демонстрираш пълна зависимост на правосъдието от корпоративни търговски интереси? Да или не? И спрете вече да обвинявате почти отчаяната съпротива на гражданите срещу мафията. Ако обичате!"