неделя, 29 декември 2013 г.

Волен пътувал с лични средства

Сидеров донесе своя снимка по потник в студиото на Би Ти Ви. "Правена е в офис от Деница Гаджева", обясни лидерът на "Атака". "Видях морето, естествено "Куба е остров, навсякъде около него има вода", обясни Волен, допълвайки, че би било ненормално да отидеш там и да не посетиш плажа. 
"Парите за пътуването бяха от лични средства - събирани, трупани с годините" - така отговори той на въпрос как е финансирано пътуването. Сидеров беше категоричен, че от субсидията на "Атака" не са били плащани средства за това пътуване. Белия вожд запита защо никой не се интересувал от субсидията на ГЕРБ, а всички проявявали любопитство към тази на неговата партия.
"Много ясно, че мога да спестя пари за пътуване до Куба. Дори дарявам за благотворителност, както и моите депутати" - така обясни Волен Сидеров как оползотворява депутатската си заплата от малко над 2000 лева.
Той отрече да е взимал милиони както от ГЕРБ, така и от сегашното правителство за парламентарна подкрепа на "Атака".
Волен коментира, че не знае кой е правил снимките както от Куба, така и от Париж - "Питайте агенцията, която ги разпространи". Сидеров не пожела да каже с кого е бил в хотел "Четири сезона" и заяви, че не може да гарантира, че снимките му са автентични.
За снимката, която донесе, Сидеров се самопохвали: "Виждате как изглеждам без фотошоп. Аз не съм спортист, но нека други политици покажат свои снимки".