четвъртък, 12 декември 2013 г.

Нова порция снимки! Волен Сидеров се забавлява в най-скъпия хотел в света - "Джордж Пети"!

Нова порция пикантни снимки с главен герой Волен Сидеров бяха предоставени на медиите
само ден, след като се показаха снимки на плажа на кубинския полуостров "Варадеро", в момент, в който страната е разтресена от политически скандали и приемане на бюджета.
Според кадрите Сидеров със сигурност е отдъхвал волно в най-скъпия и легендарен хотел в света - "Фор сийзънс Джордж Пети", намиращ се в центъра на Париж до Айфеловата кула. Вояжът е отпреди няколко години. Виждаме народният избраник на терасата на хотела с панорамна гледка към кулата, по халат с емблемата на "Фор сийзънс". Заснет е от най-близкия си човек, който го е придружавал.

Справка показа, че на покривните етажи на този хотел са разположени най-скъпите апартаменти, чиято цена почва от 5000 евро. Тези апартаменти в този хотел се наемат обикновено от арабски шейхове, крупни петролни босови и руски олигарси.
На друг кадър срещаме г-н Сидеров в елитен ресторант по венецианския "Канале гранде". Ценоразписът по тези заведения е сред най-скъпите в света.
Безспорен факт е също, че единствените средства, с които би трябвало да разполага Сидеров в момента, са тези от депутатската му заплата, която е около 3000 лева на месец.
По последни данни в момента Волен Сидеров е на работно посещение в Китай.