събота, 4 януари 2014 г.

Пълен китайски хороскоп за 2014!

ПЛЪХ
Много динамична година. Нещата ще стават едно след друго покой за хората родени под този
знак няма да има, така че ако сте решили да се из качите по кариерната стълбица работете усърдно. Благоприятен период за представителите на зодията ще бъде края на пролетта и началото на летният период.Именно тогава е момента да стартирате нави начинания.
БИК
Годината на дървения Кон няма да мине без разочарования и проблеми. Хората родени под знака на Бика ги очакват трудни моменти, който ще бъдат бариера за довършване на започнатите дела. През пролетта Бика може да получи интересни оферти от близки хора . Желателно е да се възползва.
ТИГЪР
Прогнозата не обещава сладък живот за хората родени под знака на Тигъра. Владетелят на годината Коня ще се отнесе много дружелюбно към онези представители на зодията който се трудят неуморно. В началото на есенният период Тигрите усилена ще вървят към целта. Това ще е период когато някой от представителите на зодията ще реализират своите планове.
ЗАЕК
За представителите на зодията годината ще бъде изпълнена с различни събития. За да имат успех представителите на зодията трябва да имат бърза реакция. Събитията около вас ще се променят всекидневно, за Заека е много важно да е в центъра на тези събития. Затова той трябва да е добре осведомен за всички сфери на своя живот. Главното е да бъдете в крак със събитията. Благоприятни периоди са края на зимата и втората половина от годината.
ДРАКОН
Наситена година събитията ще се сменят доста често, но тези предизвикателства няма да бъдат непосилни за Дракона. Несправедливост може до очаквате в любовната сфера. Не казвайте на партньорите ,че тези стъпки не са правилни. През есента те сами ще се убедят във вашата честност.
ЗМИЯ
През годината ще има много светли и тъмни полюси в техният живот. Годината ще бъде изпълнена с трудности  , но и успехи. Конят приканва змията да се съсредоточи и да намери изход от създалата се ситуация. Прибързани решения не са ползотворни. Периодът в края на лятото е особено благоприятен , да си отдъхнете , да съберете сили и да решите всички наболели проблеми. През есента имате шанс да измените живота си   в положителна насока. Периода ще ви предложи нови цели и партньорства.
КОН
Много важна и ползотворна година за Каня. Всички поставени от вас цели ще бъдат постигнати, звездите също ще помагат в това направление. Преломни моменти ще бъдат края на пролетта и началото на лятото на 2014 година.
ОВЦА
За родените под знака на Овцата годината ще бъде доста противоречива. Заради своите не въздържани амбиции вие можете да загубите приятели. За да нямате големи разочарования се вземете във ръце още в началото на годината. В професионалната сфера също са възможни неуспехи. Не летете в облаците, вие много идеализирате хората и обстоятелствата.. Никой не ви пречи да мечтаете ако това не пречи на вашият живот.. Не губете своята активност.
МАЙМУНА
Коня недолюбва Маймуната и всячески ще и пречи, Маймуната успешно ще се справи. Промените , който ще настъпят за представителите на зодията ще са ползотворни. Възможно е да загубите някой приятел или план да пропадне , не се ядосвайте това е за добро. По принцип през годината Маймуната е очакват много сюрпризи но тя винаги ще намери изход. Най важен месец за представителите на зодията е септември. Възможно е тогава някой от вас да сменят местожителство или делови партньор, или коренно да променят своя живот. Без опасения се отправете на далечни пътешествия който ще ви донесат нови и интересни запознанства.
ПЕТЕЛ
Представителите на зодията трябва доста да се потрудят за да имат успех през годината. Януари се очертава да бъде доста сложен. Нетърпението ве може да ви изиграе лоша шега. Спокойно приемайте мнението на другите хора при възникване на ситуация.. Вслушайте се в съветите на по – възрастни от вас хора и решавайте само тези проблеми който са от ваша компетенция.
КУЧЕ
В годината на коня кучето ще бъде богато възнаградено. Събитията в живота на представителите на зодията ще се сменят с такава бързина, че те няма да разберат кога годината е преминала. Възможно е някой от вас да станат лидери и към вас да се допитват хора от семейният кръг и ли ваши колеги.Мнозина от вас могат да решат да се отправят на пътешествие през лятото. Смяната на обстановката ще ви помогне да се обновите и да поправите вашето самочувствие, но звездите не ви съветват да се отравяте в екзотични страни , защото можете да се сдобиете със странни болести. Не рискувайте пътувайте само в цивилизовани страни.
СВИНЯ
В началото на годината някой от представителите на зодията е възможно да се опитат да избягат от всекидневните проблеми и трудовата рутина. Звездите ви съветват да бъдете реалисти. Вероятно в средата на пролетта пропадане на важни проекти и планове не се паникьосваете и не правете от това трагедия. Възможно е някой от вашите близки да ви помогнат в това направление. Настройте се на положителна вълна и всичко ще се получи.