четвъртък, 2 януари 2014 г.

Прогнози за годината на Коня

Конят е силно, грациозно и вечно устремено напред животно. Чужди са му мудността,
колебливостта и флегматичността. Това е причината настъпващата 2014 година да е непредсказуема, богата на различни събития, повечето от които хубави. Много хора ще открият в себе си неподозирани качества, ще усетят прилив на енергия, ще са по-уверени в собствените си сили.
Като цяло 2014 ще е годината на откритията, на бизнеса, на кариерното израстване. Конят ще е особено благосклонен към пътешествениците, новодомците и младите родители, а също към тези, които очакват дете. Самотните мъже и жени ще имат шанса да намерят половинка и да създадат трайна връзка. Семейните пък ще разпалят страстта помежду си с нови и приятни изживявания.
Родените в годината на Коня ще получат като дар от покровителя си неизчерпаем оптимизъм, смелост и умение да постигат целите си въпреки обстоятелствата.
Конят е символ на благородството и добротата, той е с открито сърце, затова ще създава пречки пред злонамерените. Годината на Коня ще поднесе на всеки прекрасния шанс да промени живота си към по-добро.

В ГАЛОП

Този енергичен, умен и изящен човек може да се превърне в истински звяр. Ако избухне, няма да е зле да стоите далеч от него. Гневните му изблици обаче не са страшни, защото яростта му се укротява бързо и той отново се превръща в най-лъчезарната личност, която сте срещали.
Конят не се стреми да трупа пари, но въпреки това парите го затрупват и той с удоволствие се възползва от тях. Пестелив и разсъдлив, не прахосва финанси, а ги ползва разумно.
Той е особено грижовен към семейството си. Вие сте щастливи, ако имате партньор Кон. Верен и предан е, затова бъдете спокойни и му дайте свободата, от която той толкова много се нуждае. Не го задушавайте с ограничения. Жените Коне са весели и приветливи. Умни и интересни личности, с тях се живее приятно и никога няма да ви е скучно.
Ако имате нужда от помощ, помолете Коня, той ще се отзове. Можете да разчитате на него. Но не споделяйте тайните си с него -няма да ги запази. И нещо изключително важно: не му давайте съвети! Това го дразни. Усърден и съвестен, той е пример за подражание и всички го уважават. Конят е мек характер. Лъчезарен и приветлив, той е търсен за приятел. Мрази напрежението в отношенията. Плод на богатото му въображение са нестандартните решения, които взима и те го издигат на по-високо ниво в сравнение с останалите.

ШЕСТО ЧУВСТВО

Конят усеща мислите и предвижда реакциите на околните. Той е представителен, има прекрасна осанка, умее да се облича. Обича зрелищата, концертите, шоу-спектакли, спортните състезания, накратко казано всичко, свързано с публичността. Обикновено се занимава с някакъв спорт.
Умее да прави комплименти, весел, бъбрив, симпатичен, популярен. Конят може да направи успешна политическа кариера и ще бъде доволен от това. Обича и умее да управлява. Може да върши еднакво добре умствена и физическа работа.

СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

Той е фин и изискан, маниерите му са изтънчени и е блестящ сред елита на обществото на коктейли и балове. Компанията му е търсена от всички. Болезнено чувствителен е към грозното и пошлото, затова няма да намерите място до него, ако се държите грубо. Много лесно раним, Конят не обича разочарованията и обидите. Всяка изпусната зла дума засяда дълбоко в душата му и го кара да страда.
Конят е егоист. Той ще отстрани всички пречки, които застанат на пътя му без да се замисли, защото е твърде горд. Конят се интересува само от собствените си проблеми, даже ако се наложи да се намеси в проблемите на другите. Той е независим, не слуша никакви съвети и действа само и единствено по собствено убеждение. Конят създава семейството си така, че винаги да бъде център на внимание. Целият свят трябва да се върти около него. От своя страна той е достоен пазител на семейното огнище. Ако конят не е при своите, уютът изчезва като дим. Въпреки че егоистичният Кон работи само за себе си, от резултатите на труда му се възползват всички.

ЛЮБОВТА КАТО СЛАБОСТ

Той би могъл да устрои живота си с Коза. Тези двама заговорници могат заедно да се преборят с трудностите в живота, тъй като променливият характер, чувството за хумор на Козата и нейните капризи ще превъзхождат егоизма му, още повече, че нито един от тях няма да го осъзнава. Конят може да живее добре с Кучето и Тигъра - и двамата са съсредоточени в своите решения и няма да обръщат внимание на романтичния и нестабилен Кон.
Каквото и да се случи, Конят не трябва да свързва живота си с Плъх. Всеки любовен съюз между тези страстни натури може да предизвика искри, които да повлекат след себе си пълно унищожение.
Отношенията с противоположния пол са слабото му място. Може да захвърли всичко заради любовта. Страстта на влюбения Кон е толкова голяма, че всичко останало може да му стане безразлично. В такъв момент може да загуби много. Спасението е да послуша разума, а не сърцето си - тогава ще пожъне невероятни успехи.
Първата и втората част от живота на Коня са много динамични. Може да напусне семейството си и да преживее много неприятности. Почти винаги изживява бурни и дори изпепеляващи чувства. Третата част е спокойна.

ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ
Известни личности, родени под знака на Коня, са Рембранд, Кевин Костнър, Джон Траволта, Пол Саймън, Исак Нютон, Шон Конъри, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Шопен, Едисон, Ленин, Барбра Стрейзанд, Кристен Стюърт, Марио Балотели, Дейвид Камерън, Ангела Меркел.

ДРЕСКОД
Астролозите съветват да посрещнем 2014 година, облечени в синьо или кафяво. Не бива да се изключва и зеленият цвят, тъй като по китайските традиции опашката и главата на коня често се изобразяват именно с този цвят. Тъй като конят е благородно животно, облеклото трябва задължително да е стилно, без каквато и да било вулгарност.
Тоалетите на жените трябва да подчертават тяхната грациозност и елегантност. Бижутата е добре да са големи и дървени, например етногердан или брошка.