понеделник, 17 февруари 2014 г.

Путин тайно се оженил за Кабаева

DailyMail.co.uk съобщава, че руският президент Владимир Путин може да се е оженил за
бившата гимнастичка Алина Кабаева.
Повод за спекулацията са халки, забелязани на пръстите и на двамата. Вестникът посочва, че докато президентът е бил на олимпиадата в Сочи, Кабаева участвала в детско спортно събитие в град Нижнекамск.

Там тя размахала дясната си ръка пред камерата, на която била забелязана брачна халка. Миналата седмица пък Путин се появил на снимка с халка от срещата му с египетския министър на отбраната, но фотографията бързо била свалена от публикувалите я медии.
Говорителят на Путин Дмитрий Песков заяви, че се работи за “интернет упражнение, за да се предизвика внимание.

Кремъл решително опроверга новината, че Путин и Кабаева се оженили в града Валдай , в района на Новгород през септември миналата година, по време на международна конференция с редица политици и журналисти.

За тайната връзка на Путин и Кабаева се заговори още през 2008 година. Първият руски вестник, който коментира предполагаемата им връзка и евентуална сватба – “Московский кореспондент”, беше  закрит.
Владимир Путин миналата година се разведе със съпругата си Людмила след близо 30-годишен брак. Тогава всички заподозряха, че причината е любовта му с изкусителната Алина, която е 31 години по-млада. Американският вестник “Ню Йорк Пост” твърдеше, че бившата гимнастичка и двете й деца живеят в двореца “Бочаров ручей” в черноморския курорт Сочи, където в момента в разгара си е зимната олимпиада. Малко по-късно пък руските медии гръмнаха, че двамата са се венчали в строго охранявана сватбена церемония в Иверския манастир във Владай, в северозападната част на Русия. Сензацията отприщи такова вълнение, че се наложи говорителят на държавния глава да отрича всяка дума.