събота, 8 март 2014 г.

Феновете на Локо гонят Коко Динев!

Феновете на Локомотив поискаха от клубния президент Константин Динев незабавно да
напусне поста си. След драматичния петък, в който по политически причини бе изгонен административния директор Атанас Узунов черно-белите привърженици излязоха с декларация, в която настояват Динев да се оттегли. Специално внимание в нея е отделено на партията ДПС, чийто представител аплодира уволнението на Узунов. Ето и декларацията:
До ръководството на Локомотив Пловдив и в частност лицето Костадин Динев:
На първо място заявяваме, че не заемаме по никакъв начин страна в отношенията между Вас и Вашите служители. Смятаме, че за да се изчисти изцяло името на Локомотив от политическата помия в Република България, Вие господин Динев трябва да напуснете клуба незабавно! След вчерашното политическо уволнение на един от Вашите служители, Вие си позволихте да замесите и нас привържениците на този велик отбор в интриги, като чрез Вашата декларация хвърляте върху нас клевети подронващи авторитета на нашата общност. Феновете на Локомотив НИКОГА не са били политически зависими! Ние сме граждани на България, които могат свободно да изразяват своята позиция по законодопустимите начини. Именно Вашето вчерашно действие според нас е политическа поръчка. Това, че Вие явно изразявате подкрепата си към ДПС не означава, че ние споделяме Вашето мнение. Нашето търпение към Вас е безвъзвратно изчерпано! Ако Вие си мислите, че докато уреждате мачове на любимия ни отбор в Испания, финансовата обстановка в България се е подобрила, жестоко се заблуждавате.
НАПУСНЕТЕ ЛОКОМОТИВ НЕЗАБАВНО!
До представителите на ДПС в град Пловдив:
Уважаеми господа от ДПС- объркали сте стадиона. Не се слагайте там, където не сте желани! Повече по никакъв начин не си позволявайте да намесвате нашето име с вашата политическа партия!
Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
The Usual Suspects
NUP 1995
GMU
ОТС