понеделник, 31 март 2014 г.

Сидеров дебне Виктория Нюланд да и каже: Fuck!

Помощник-главният секретар на САЩ по въпросите на Европа и Азия Викторя Нюланд
пристига на посещение в България, съобщават от Държавния департамент на САЩ.

По време на посещението си в София тя ще разговаря с представители на българския кабинет и ще обсъди възможностите за двустранно сътрудничество в областите на икономиката и енергетиката.

В 11 часа пред президентството, където се очакваше да пристигне гостенката, нашумяла с фразата си „F*ck the EU бяха се струпали около 30-журналисти с камери и микрофони. Но те нямаше какво да отразят, защото срещата на високо ниво вероятно се провеждаше някъде другаде.

Пред сградата на президентството бяха застанали повечето депутати от партия Атака. Те носеха плакати, насочени срещу височайшата визита. Лидерът на националистите Волен Сидеров  даде импровизиран брифинг, на който заяви, че госпожа Нюланд е дошла у нас, за да ни вкара във война.

От пресцентъра на „Атака“ съобщиха, че националистите й готвят цветущо посрещане с репликата „Fuck USA”. Партията на Сидеров посочва, че посещението на Нюланд е доста подозрително.

"Нюланд трябва да бъде обявена за персона нон грата, защото лично ръководеше криминалния преврат в Киев и постави на власт там фашисти, екстремисти и престъпници", пишат от пресцентъра на „Атака“.