понеделник, 7 април 2014 г.

Вицове

СмЕх

- Чай, кафе?
- Уай фай, ако може.
***
Млада жена казва на мъжа си:
- Скъпи, изяде първата мусака, която съм приготвила в живота си. Утре ще направя пак. Хареса ли ти? Кажи ми! Моля! Кажи каквото и да е! Поне една дума! Поне дай признак на живот!
***
Иванчо имал голяма дарба да рисува. Бил направо гениален художник. Каквото и да нарисува, толкова добре го докарвал, че изглеждало като истинско. Веднъж в училище, както си седял в час, от скука си драскал по чина и нарисувал муха. Учителката минала покрай него и видяла мухата. Помислила я за истинска. Замахнала с ръка да я убие и си ударила ръката в чина.
- Иване, утре баща ти да дойде в училище.
На следващия ден бащата на Иванчо пристигнал да се срещне с учителката.
- Иванчо има голяма дарба като художник – казала учителката , – но не я използва по предназначение. Вчера нарисува муха на чина. Аз замахнах да я убия и си изкълчих китката.
- Това не е нищо - казал бащата на Иванчо. – Преди седмица тоя келеш беше нарисувал във ваната крокодил. Толкова добре го беше нарисувал, че като влязох и го видях, от страх изхвърчах през първата врата, която видях. Оказа се, че този келеш и вратата беше нарисувал.
***
Само в българския език има израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
***
Тайната Рецепта за "осмъртяване":
1 мента за момента
1 ракия да се напия
1 уиски за да станем близки
1 ром да идем у нашия дом
1 водка за походка
1 бира да ме подпира
1 мастика да ма изтика
1 джин...Амин!
***
Двама дядовци си говорят с носталгия за oтминалите години:
- Наборе, помниш ли революцията 23-та година?
- Помня, как да не помня. Колко бомби хвърляхме...
Минутка мълчание и пак:
- Наборе, помниш ли революцията 44-та година?
- Еее, помня, как да не помня, колко стреляхме с автоматите...
- Наборе, казаха по радиото, че сега се задава нова - сексуална революция!
- Е, сега ни хванаха без оръжия!
***
Попитаха Радио-Ереван;,,Каква е разликата между мъж и жена?,,Разликата е тази,че една жена иска един мъж да задоволи всичките и потребности...а един мъж иска всичките жени да задоволят само една неговата потребност....
ВСЯКА СУТРИН НОВА ПОРЦИЯ ВИЦОВЕ