неделя, 25 май 2014 г.

"ЕВРОПАЗАР" НА ЖИВО! LIVE

Днес следим на живо продажбите на "Европазара" в България.

Постоянно се актуализира!

НАЙ-ТОЧНИТЕ ПРОГНОЗИ ПАК В "ТАРАЛЕЖ"

Активност към 17ч. 27%


Към 18 часа най-продавани са:


ГЕРБери-29,%

Червени рози-20%

Турски домати- 13%

Бюреци-10,5%

Реформаторски сливи-7,6%

Книга "АБВ"-4,1%

Волен шаран- 4%

Риба Скат-2,8%


Борисов: Мая Манолова хвана българите за шарани, това са най-
опорочените избори

Мая Манолова хвана българите за шарани. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като гласува в училището в Банкя.

"Минах сутринта през езерото Суходол – съжалявам за българските еколози. Съжалявам, че сега след студеното време, рибите хвърлят хайвер. За първи път от 100 години разрешиха риболова от петък”, каза Борисов.

На въпрос дали ГЕРБ няма да даде пресконференция също като БСП по повод нарушенията в изборния ден, той отговори: „Крадецът вика дръжте крадеца. Най-крадливите сътвориха Костинброд – Мая Манолова и Цензурата. Вие помните изборите миналата година, всички партии, всички медии говориха за печатницата на ГЕРБ, където сега се печатат рекламните материали. Кога телевизиите сте пускали списъчета с името на крадливите партии? Това е прикриване на престъпление.

Купуването и продаването на гласове е престъпление и когато телевизия закрива – именцето, произнасяно там, също е престъпление. Тогава защо не спестихте името на ГЕРБ, когато беше манипулирано от двама души?”, каза той.


На въпрос дали сега той също не извършва престъпление, след като споменава имена Борисов отговори, че той не споменава имена.

ГЕРБ няма да дава пресконференция в НДК тази вечер, съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Попитан дали след края на вота ще се яви пред медиите в НДК, каквато е практиката след изборите, Борисов коментира, че партията му ще бойкотира пресконференциите.


Мотивите, които бившият премиер изтъкна, са, че от ГЕРБ желаят да се запознаят подробно с резултатите както в големите градове, така и по селата и в ромските махали.

Галъп: 40 % от избирателите са използвали преференцията

Според екзитпол на "Галъп", до 14 ч. до урните са отишли 22,7 % от избирателите.

Активността е същата като европейските избори през 2009 г., коментира Димитър Ганев от "Галъп".

Според него, около 2 милиона и 500 хиляди души ще гласуват до края на деня.

Под 10 на сто е активността сред най-младите избиратели.


Близо 40 на сто от гласувалите декларират, че са се възползвали от преференциалния вот.

Шефовете в Бобов дол наказаха работниците!

Срещу работещите в мини Бобов дол се провежда наказателна акция. Тя е започнала след изтичането на записите за купен вот в полза на БСП. Акцията се осъществява се от ръководството на партия Лидер.

Това се казва в сигнал, публикуван на гражданската платформа "За честни избори" преди минути.

Схемата е следната. Работещите в мините на Бобов дол получават част от заплатата си под формата на ваучери, които могат да разменят срещу хранителни продукти единствено в магазините на Христо Ковачки.

При неподчинение на инструкциите за гласуване за правилната партия и резултат в общината, различен от "поръчания", магазините се опразват.


"Резултатът е следният - вместо 600 лева месечна заплата сте получили 400 купони за храна на стойност 200 лева от съответните магазини (Европа). Изтеглят ли стоките от тези магазини, си оставате с 400 лева и купони, които в никой друг магазин не се приемат. Така се стимулира корпоративният вот в Бобов дол!", се казва в сигнала.

ОБНОВЯВА СЕ! ОБНОВЯВА СЕ! ОБНОВЯВА СЕ!

О
ОБНОВЯВА