събота, 21 юни 2014 г.

Бойко: Вежди има пари в КТБ - ако не му ги върнат, ще посегне на живота си!

Бойко Борисов направи сензационно разкритие. В интервю за предаването "Животът и други
неща" на БНТ той обяви, че вчера вечерта е получил обаждане от Вежди Рашидов. Бившият културен министър му доверил, че има влог в Корпоративна търговска банка, чиито сметки са блокирани. Той обявил, че ако изгори с парите, ще посегне на живота си.
Ето какво отговори Бойко Борисов, запитан "Можете ли да дадете просто решение за кризата, която е свързана с Корпоративна търговска банка"?

Бойко Борисов: Това е не по-малко бедствие от това, което се случи, от наводненията. Не по-малко бедствие, защото снощи ми се обади Вежди Рашидов, който си има лични пари там, и каза: „Ако не ми върнат парите, ще си посегна на живота“. Това са маса човешки съдби, стоят сега там заложник на този процес, който няколко седмици вървя. И дано дотук спрат бедствията. Затова и тук, пак без да политиканствам, максимално подкрепих действията на БНБ, макар че закъсняха с действията - вече се бяха извили опашките. Правителството не си мръдна пръста по този въпрос, макар че всички предупреждавахме, че така ще се случи. Дано, само се моля, дотук да се приключи и това да е проблемът, след това няма оправяне.