вторник, 15 юли 2014 г.

Ад в московското метро, 19 са жертвите до момента! Видео


Заместник кметът на Москва Петър Бирюков съобщи, че по предварителни данни броят на жертвите на инцидента в московското метро е достигнал 11 души, предаде Интерфакс.

Бирюков съобщи също, че спасителната операция ще продължи още два часа, но от пресслужбата на московския департамент по транспорт и развитие съобщиха, че всички пострадали и пасажери са евакуирани от мястото на произшествието.


Инцидентът е станал в 9:15 часа московско време. Изведнъж на спирката "Парк на победата”
е имало силно задимяване. Според представители на спасителните отряди причина за аварията е станало грешно сработване на пожарната сигнализация, която грешно е определила наличие на дим в тунела. В резултат на това напрежението в контактната мрежа е изключено и вагонът е спрял рязко, пътниците, които не са очаквали това, са нападали един върху друг.
Адът от инцидента в метрото в Москва се разраства, загиналите вече са 19, съобщават Интерфакс и LifeNews. Както е известно, инцидентът стана след излизането от релсите на три вагона на Арбатско-Покровската линия. Ранени са над 150 души, а 106 от тях са хоспитализирани.
Обновена

ВИДЕО