сряда, 30 юли 2014 г.

От "Атака" откраднали чантичката с ключовете за дома и колата на отцепил се депутат

Отцепилият се вчера от "Атака" народен избраник Димитър Аврамов, който след 9 години работа за партията вчера гръмна новината, че напуска и отива при Николай Бареков, се оплака тази сутрин, че след като досегашните му съпартийци му отмъкнали чантичката с документи, той останал и без ключ от дома си и от колата си. В момента имал само пропуск за депутат.
Това е криминално престъпление и съм сезирал СДВР и прокуратурата, главният прокурор също знае за случая, обяви пред bTV Димитър Аврамов.

Чантичката на Аврамов е била оставена при секретарката в стаята на "Атака", но след като той обявил, че се отцепва, тя изчезнала, а от партията го поканили да дойде и да си я вземе от телевизията на партията "Алфа".

"Не мога да приема методи на правене на политика, които се бъркат с шумоленето на пари. Не може националната политика да зависи от бързо променящи се настроения, включително в ръководството на партията", посочи мотивите за отцепването си Аврамов.

След отиването му при Бареков съпартийците го обвиниха, че взимал заплата от 5 хиляди лева от лидера на ББЦ и че ползва кола с шофьор, което Аврамов категорично отхвърли. Той обаче изтъкна, че снощи му звънели много хора от общинските структури на партията в "Атака", за да му изразят подкрепата си за напускането.