вторник, 1 юли 2014 г.

"Атака" напусна окончателно парламента!

"Атака" напуска окончателно 42-ото Народно събрание, съобщи на извънреден брифинг пред парламента лидерът на партията Волен Сидеров.
"Не виждам защо да продължаваме да влизаме на заседания, като няма какво повече да се реши и да се прави в него. В момента се прави тайно съвещание между БСП, ГЕРБ и ДПС при парламентарния шеф Михаил Миков. Какво се обсъжда, дали в момента не подреждат някаква формула за някакъв кабинет?!", каза Сидеров.
Той уточни, че ГЕРБ не е участвала цяла година на председателски съвет и сега е "изключително любопитно" защо го прави. "Дали не си договаря патерици в лицето на БСП и ДПС", попита Сидеров.
Той призна, че "Атака" също била уведомена за този председателски съвет, но не виждал смисъл да участва в него. Той започнал преди малко, но не се знае кога ще приключи.
"Това Народно събрание няма какво повече да роди. Какво се занимават с банкерите". Вместо да има санкции против тях, сега правят наказателни мерки за тези, които критикуват банките. Ами аз съм първият човек, който явно трябва да бъде наказан, защото постоянно ги критикувам", уточни лидерът на "Атака".